Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Leena Lehtolainen - Oikeuden jalopeura maksuttomasti

Henkivartija-trilogian jännittävä toinen osa

Hilja Ilveskero kuhertelee ja pakoilee rakkaansa David Stahlin kanssa Italiassa. Äkillisesti David katoaa - ja hänen huoneestaan löytyy ammuttu mies.

Hilja palaa hämmentyneenä Suomeen, mutta vastausten sijaan alkavat kysymykset kasaantua. Onko David elossa? Miksi tämän kännykästä oli löytynyt poliisipäällikkö Rytkösen numero? Mistä David oli saanut aivan samanlaisen sormuksen kuin Hiljan äidillä? Onko David ollut rehellinen Hiljalle? Vailla biologisia vanhempia kasvanut Hilja saa vihiä myös äitinsä surmaa koskevista yksityiskohdista. Oikeuden jalopeura on käänteikäs ja yllättävä trilleri ihmisen identiteetin moninaisuudesta ja sen peittämisestä. Kuka on kenenkin puolella, kehen voi luottaa? Mikä on kunkin hinta, kenet kukin on valmis joko pettämään tai pelastamaan?

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan erityisesti Maria Kallio ja Hilja Ilveskero -romaaneistaan. Hän on kirjoittanut myös useita dramaattisia perhe- ja avioliittoromaaneja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Leena Lehtolainen

Julkaistu

2011-08-09

Lukija

Suvi-Sini Peltola

Äänikirjan pituus

693 min

E-kirjan pituus

227 sivua

Tietoa kirjasta Oikeuden jalopeura

Oikeuden jalopeura on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän on kirjoittanut Leena Lehtolainen. Tästä kirjasta löytyy 227 sivua, niiden avulla saatat saada ainutkertaisia oivaluksia. Ethän takerru vaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 11:33:28 tunnissa. Äänikirjaa onnistuu kuunnella siellä missä ikinä liikutkaan eli se tekee matkasta kiinnostavamman. Kirjan sinulle lukee Suvi-Sini Peltola. Teoksen on julkaissut Tammi 2011-08-09. Ääni – sekä e-kirja on maittava tapa lueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikinä kuljet. Tämä kaikki onnistuu vaivattomasti, jos vain omistat puhelimen. Tämä kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 20euron kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä liikut. Monet palveluista antaa samoin maksuttoman kokeilujakson, tällä tavoin kykenet rajattomasti yrittää palvelua ilman euroakaan*.