Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - "OJ" sekä vapautettiin että tuomittiin kaksoismurhasta maksuttomasti

Toki Yhdysvallat on fantastinen maa. Se on valtio, jossa rikoksenvastainen taistelu ja oikeustiede saavuttavat jatkuvia voittoja. Mutta kysyä sopii, pysyykö USA:n oikeusjärjestelmä aina vauhdissa mukana.

Tämä artikkeli kertoo, miten itsestään selvä murhaoikeudenkäynti päättyi sensaatiomaiseen vapauttavaan tuomioon. Vuonna1994 tapahtuneesta kaksoismurhasta syytettiin maailmankuulua urheilusankaria, urheilutoimittajaa, filmitähteä ja uhrin entistä aviomiestä. Oikeudenkäynti vaikutti mahdollisimman selkeältä: suurin osa – voisi jopa sanoa, että kaikki – puhui Orenthal James Simpsonia vastaan, mutta jury vapautti hänet pitkän ja kalliin oikeusprosessin päätteeksi. Sitä vastoin hänet tuomittiin myöhemmin siviilivahingonkorvausprosessissa!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-09-18

Lukija

Leo Niemi

Äänikirjan pituus

56 min

E-kirjan pituus

23 sivua

Tietoa kirjasta "OJ" sekä vapautettiin että tuomittiin kaksoismurhasta

Lue välittömästi jännittävä jannitys "OJ" sekä vapautettiin että tuomittiin kaksoismurhasta, jonka kera vietät suurenmoisia kokemuksia. Eri Tekijöitä toimii kirjan kirjoittajana. Teoksesta löytää 23 sivua, joiden avulla pystyt kokea unohtumattomia kokemuksia. Älä jää vain digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:56:08 tunnissa. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella täsmälleen siellä missä ikinä menet ja se saa matkastasi kiinnostusta herättävän. Äänikirjan on lukenut Leo Niemi. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-09-18 julkasijan Saga Egmont toimesta. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle kokonaan tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjat ja elektroniset kirjat kulkevat näppärästi mukana puhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on vaivatonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Parasta asiakkaalle on että, likimäärin kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat maksutonta ilmaisjaksoa eli saat vapaasti kokeilla kahden viikon ajan kirjoja ja miettiä onko ohjelma justiinsa sinulle sovelias.