Lue tai kuuntele

Ville Kaarnakari - Operaatio Gambiitti maksuttomasti

Asekätkentäoperaation salaiset taustat.

Historiallinen sotatrilleri asekätkentäoperaation salaisimmasta osuudesta, uhrauksista itsenäisyytemme puolesta.

Syksyn 1944 aselevon jälkeen miehityksen uhka tuntui todelliselta. Kevään suurhyökkäyksen yllätyksestä oppineet upseerit käynnistivät salaiset valmistelut uuden hyökkäyksen varalta. Yli kolmellekymmenelle pataljoonalle kätkettiin aseet ja varusteet sissisotaan.

Virallisten tietojen mukaan asekätkentä paljastui sattumalta keväällä 1945. Operaatio Gambiitti paljastaa, miten peli todellisuudessa pelattiin. Pelureina mm. kaukopartiomiehet, maan alta nousseet kommunistit, punertuva Valpo ja saksalaisten organisoima vastarintaliike. Shakissa gambiitti on pelinavaus, jossa uhrataan sotilas…

Ville Kaarnakari kirjoittaa uudenlaisia, trillerin tavoin koukuttavia sotaromaaneja, joille ei tässä lajityypissä ole kilpailijoita. Lukija joutuu jatkuvasti pohtimaan, missä kulkee faktan ja fiktion raja. Vai onko kaikki sittenkin totta? Kaarnakari on reservin majuri ja palvellut mm. rauhanturvatehtävissä Lähi-idässä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ville Kaarnakari

Julkaistu

2021-09-29

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Operaatio Gambiitti

Sähköistävä Operaatio Gambiitti on mainio jannitys, jota lukiessa aika poistuu tykkänään. Kirjan on kirjoittanut Ville Kaarnakari. Kyseisestä kirjasta löytyy 0 sivua, joiden parissa on mahdollista tuntea mahtavia oivaluksia. E-kirjan kera tarjolla on äänikirja, jonka parissa vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin mahtava tyyli kuunnella kirjaa olitpa junassa, bussissa tai vaikka lenkillä. Tätä kirjaa lukee Jukka Pitkänen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2021-09-29 julkasijan tuntematon toimesta. Aloita hetimiten äänikirjoihin ja e-kirjoihin totutteleminen niin pääset iloitsemaan kirjoista tyystin uudenaikaisella tavalla. Kunhan sinulla on ikioma puhelimesi mukana, niin sinulla on myös taskussasi lukemattomia eri kirjoja. Tämä onnistuu tilittämäll 10 - 15e kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä milloinkaan kuljet. Paras käyttäjälle on että, lähes kaikki sovellukset tarjoavat vapaata kokeilua ja tällä tavalla saat rajoituksetta kokeilla parin viikon ajan äänikirjoja ja päättää onko palvelu sinulle kelp.