Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Operaatio maraton maksuttomasti

Operaatio maratoniksi nimittämämme juttu ei olisi koskaan tullut ilmi ilman erinomaista pohjoismaista poliisiyhteistyötä. Yhteistyö perustuu päivittäisiin yhteyksiin pohjoismaisten poliisiyksiköiden välillä sekä eri puolille maailmaa lähetettyjen yhdysmiesten toimintaan. Tämän tapauksen käynnisti Ateenaan sijoitettu ruotsalaisen yhdysmies, jonka vastuualueena on myös Bulgaria. Bulgarian viranomaisille kuuluukin suuri kunnia siitä, että tutkinta aloitettiin.

Artikkelin kirjoittaja työskentelee tutkijana keskusrikospoliisin ulkomaalaisosastolla. Osastolla on neljä pääasiallista vastuualuetta: ihmissalakuljetus, väärät matkustusasiakirjat, väärä henkilöllisyys ja laiton työ.

Pohjanmaan rikos-selvitys sarja sisältää laajan valikoiman jännittäviä ja aitoja kriminaalitapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Tapaukset ovat kirjoittaneet poliisit jotka auttoivat tutkimuksissa. Kaikki tapaukset ovat jo selviytyneet ja tuomiot tehty. Se on henkeäsalpaavaa lukemista, ja todellisuus usein ylittää mielikuvituksen. Lukija saa perehtyä muutamaan Skandinavian poliisin historiaan dramaattisin tapauksiin, ja tutustua palapeliin, jonka syyllisten löytäminen merkitsee.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-07-29

Lukija

Leo Niemi

Äänikirjan pituus

35 min

E-kirjan pituus

14 sivua

Tietoa kirjasta Operaatio maraton

Lue lumoava jannitys Operaatio maraton, minkä kanssa saat ainutlaatuisia kokemuksia. Kirjan on kirjoittanut Eri Tekijöitä. Kyseisestä kirjasta löytyy 14 sivua, minkä avulla on mahdollista tuntea jännittäviä elämyksiä. E-kirjan ohella saatavilla on myös omaperäinen äänikirja, jonka mukana vietät normaalilla nopeudella 0:35:10 tuntia. Äänikirjaa voi kuunnella aivan siellä jossa liikutkaan eli se tekee matkasta kuin matkasta kiinnostavamman. Äänikirjan lukijana on Leo Niemi. Kyseisen teoksen julkaisi Saga Egmont 2019-07-29. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät tyystin tuoreen keinon nautiskella kirjoista. Tarviit vain älypuhelimen jolloin kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Suorittamalla kiinteän kk-maksun vapautat oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuulla lopu kirjat omana elinaikanasi. Kirjojen yrittäminen on niin ikään erittäin mutkatonta, koska pystyt vapaasti kokeilla palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.