E-kirja

Lue tai kuuntele

Timo Sandberg - Pahan morsian maksuttomasti

Tuusulanjärvestä tehty kaamea löytö antaa Järvenpään poliisille syyn epäillä henkirikosta. Tapaus muodostuu komisario Heittolan uran haastavimmaksi. Vainajan henkilöllisyys ei selviä, tutkinta ei etene ja samaan aikaan eräs nuori nainen katoaa. Paikallinen saatananpalvontayhteisö, ihmisten asunnoissa luvatta hiippaileva huoltomies ja eroottisia valokuvattavia haaliva yhden miehen yritys antavat kaikki aihetta poliisitutkimuksiin, mutta pitäviä todisteita on vaikea löytää. Pikkukaupungin rikoskuviot yhtyvät lopulta yllättävällä tavalla.

Timo Sandberg on mestarillisen sujuva kertoja, jonka romaaneista on aina mahdollista tavoittaa monia tasoja. Sandberg taitaa sekä uskottavan rikoskerronnan että sävykkään taustoittamisen. Pahan morsian on komisario Heittola -sarjan toinen osa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Timo Sandberg

Julkaistu

2013-01-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

244 sivua

Tietoa kirjasta Pahan morsian

Pahan morsian on jännittävä sekä kiintoisa jannitys, joka ei varmasti jätä missään nimessä tylsistyneeksi. Kirjan teki Timo Sandberg. Tämä jannitys pitää sisällään 244 sivua, minkä seassa olla vaikka useampi ilta. E-kirjan ohella käytettävänä on myös omaperäinen äänikirja, jonka kera vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja on uusi tyyli kuunnella kirjaa olitpa sitten ratikassa, bussissa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Äänikirjan lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Otava 2013-01-15. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin luot tuoreen oven kirjojen maailmaan. Kun sinulla on kännykkäsi mukanasi, niin sinulla on myös taskussasi lukemattomia eri kirjoja. Tämä kaikki onnistuu tilittämäll 10 - 20euron kk-maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä koskaan kuljetkaan. Jos et ole vuorenvarma onko tämän tyyppinen palvelu asiallinen itsellesi, niin onnistut yrittää tahtomaasi ohjelmaa 2 viikon ajan.