Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Ilkka Remes - Pahan perimä maksuttomasti

Et voi valita vanhempiasi. Et voi muuttaa perimääsi. Voit vain taistella pahaa vastaan...

Erik ja Katja Narvan perhe-elämä muuttuu peruuttamattomasti, kun Erikin iäkäs isä katoaa Berliinin-matkallaan. Mitä salailtavaa liittyy USA:ssa tieteellisen uran tehneiden Erikin vanhempien menneisyyteen? Mitä tekemistä toisen maailmansodan aikaisella natsi-Saksalla on isän katoamisen kanssa?

Geenit ja perimä ovat tähän asti olleet Erikille työtä, mutta nyt niistä tulee jotain paljon henkilökohtaisempaa. Natsi-Saksan johto valjasti tieteen palvelukseensa voittaakseen toisen maailmansodan. Nyt, yli 60 vuotta sodan päättymisen jälkeen, osa Hitlerin pelottavimmasta perinnöstä päätyy hämärissä olosuhteissa Helsinkiin. Erik ja Katja ajautuvat perheensä synkkää salaisuutta selvittäessään yhä järkyttävämpien asioiden keskelle, sillä suurvaltapolitiikka on tänään raadollisempaa kuin koskaan...

Ilkka Remeksen maailmanluokan trillerit ovat nostaneet hänet Suomen luetuimmaksi kirjailijaksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ilkka Remes

Julkaistu

2019-12-31

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

1000 min

E-kirjan pituus

322 sivua

Tietoa kirjasta Pahan perimä

Pahan perimä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan loi Ilkka Remes. Tästä kirjasta löytää 322 sivua, minkä avulla voit vastaanottaa ainutlaatuisia oivaluksia. Tietenkin ei ole kuitenkaan pakollista taipua pelkästään luettavaan versioon, sen sijaan kuunneltavissa on myös 16:40:28 h pitkä äänikirja. Tämä kirja ei pidättele lukijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan silloin kun pystyt lukemaan, sitä vastoin voit nyt nauttia kirjasta missä mielit vaika automatkalla. NAME äänikirjan kertoja on Jukka Pitkänen. Kirja on julkaistu 2019-12-31 ja teoksen julkaisijana on WSOY. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat täysin uuden oven kirjojen maailmaan. Äänikirjojen käyttämiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon hankit parhaan äänikirjasovelluksen. Silloin kun haluat mennä kunnollisesti kirjojen maailmaan, sinun tulee vain maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ niin sinulla on jättimäinen valikoima omalaatuisia äänikirjoja. Paras vierailijalle on että, miltei kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat vapaata kokeilujaksoa jolloin kykenet rajoittamattomasti testata kahden viikon ajan äänikirjoja ja päättää onko sovellus sinulle asianmukainen.