E-kirja

Lue tai kuuntele

Reijo Mäki - Pahan suudelma maksuttomasti

Rento turkulaisdekkari Jussi Vares tekee luottamuksellisia tutkimuksia kenen laskuun tahansa ja pelaa suurilla panoksilla. Kapakka korvaa usein ikuisen oik.yo. Vareksen työhuoneen. Sitä paitsi kaikki säännöt ovat hänen mielestään niitä varten, joilla ei ole mielikuvitusta.

Turun kaupunki huokaa vuosisadan helleaallon kourissa. Vares osallistuu kosteisiin kirjanjulkistamiskekkereihin, mutta joutuu ruotsalaisseurueen oppaaksi - ikävin seurauksin. Myös rakkauselämä on yksityisetsivällä sekaisin. Onko Vares ajautumassa kahden naisen loukkuun?

Kuristettuna löydetyn opiskelijatytön sukulaiset palkkaavat Vareksen tutkimaan tapausta. Juttu ei Varesta innosta, mutta jostain hänenkin on leipänsä revittävä. Ja lopulta koko kolkko tapahtumasarja alkaa hahmottua.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Reijo Mäki

Julkaistu

2011-02-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

212 sivua

Tietoa kirjasta Pahan suudelma

Kuuntele heti vaiheakas jannitys Pahan suudelma, minkä kera elät ainutlaatuisia elämyksiä. Kirjan tuotti Reijo Mäki. Tämä jannitys pitää sisällään 212 sivua, joiden seassa nautiskella vaikka moni ilta. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä matkassa koet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Tämä kirja ei estä sinua iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun pystyt lukemaan, puolestaan pystyt nyt nautiskella kirjasta milloin mielit vaika pyöräilessä. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2011-02-28 julkasijan Otava toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat aivan tuoreen konstin nautiskella kirjoista. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat siirtyvät käytännöllisesti mukanasi älypuhelimessasi. Tilittämällä kiinteän kk-maksun vapautat oven kirjojen maailmaan, jossa ei toden totta lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Jos edelleen epäröit käyttäisitkö sinä tätä sovellusta, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.