Äänikirja

Lue tai kuuntele

Wexi Korhonen - Pahempi kuin murha maksuttomasti

Mitä on tapahtunut siivolle lukiolaistytölle, joka katoaa arkipäivän iltana jälkeä jättämättä? Monet pelkäävät pahinta.

Potkut saanut rikoskonstaapeli ja yksityisetsivänä yrittävä Kari Salo joutuu ensimmäisen toimeksiantonsa jäljiltä huonokuntoisena Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Myöhemmin osaston yöhoitajaa ammutaan hämärissä olosuhteissa. Tapauksen johdosta Saloa syytetään murhayrityksestä.

Poliisin harmiksi Salo tunkee sairaalasta päästyään tutkimaan nuoren tytön tapausta. Rikospoliisi on ponnistellut merkillisen katoamisen kanssa kuukausia. Rikas yksityisetsivä Maire Norrbacka lupaa suuren rahasumman tytön löytäjälle. Salolla riittää ongelmia. Entisen kollegat rikospoliisissa kääntävät lopullisesti selkänsä. Saloa uhkaa linnatuomio. Kaikkien hylkäämänä Salo setvii omin neuvoin rikosta, joka on ovelampi ja häijympi kuin pahin mahdollinen murha.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Wexi Korhonen

Julkaistu

2019-03-19

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

572 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Pahempi kuin murha

Pahempi kuin murha on mukaansatempaava ja iloinen jannitys, joka ei varmasti jätä yhtäkään vaisuksi. Tämän fastastisen kirjan on kynäillyt Wexi Korhonen. Tämä jannitys pitää sisällään 0 sivua, joiden seassa olla vaikka moni ilta. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä kyydissä kuuntelet lukuhetkiä peräti 9:32:19 h. Äänikirja on hyvä konsti kuunnella kirjaa ollessasi metrossa, taksissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Tätä äänikirjaa lukee Aku Laitinen. Äänikirja on julkaistu 2019-03-19 ja teoksen julkaisijana on Lind & Co. E- ja äänikirjat antavat hyvän tilaisuuden nauttia upeista kirjoista matkustaessa ja kotona. Tämä koko juttu onnistuu mukavasti, mikäli omistat älypuhelimen. Tämä kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä ikänään liikutkaan. Äänikirjojen koettaminen on kanssa äärimmäisen helppoa, koska pystyt rajattomasti testata palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.