E-kirja

Lue tai kuuntele

Matti Laine - Pahojen miesten seura maksuttomasti

Elias Vitikan NHL-veskarin ura tyssäsi alkuunsa. Kanadan-reissun jälkeen hän vietti kaksi vuotta sekavissa oloissa Malagassa ja palasi Helsinkiin taksikuskiksi. Nyt, kymmenen vuotta myöhemmin, Elias elää yksinäistä elämäänsä ratin ja penkin välissä. Sisko ja tyttöystävä pitävät häntä epäonnistujana. Eräänä iltana taksin kyytiin nousee nuoria lätkäkarjuja ja vanha pelikaveri, joka tunnistaa entisen huippulupauksen. Elias palkataan varjostamaan nuorta hyökkääjätähteä.

Jäähallin varjoista Elias päätyy täysin toisenlaiseen seuraan, löytää uuden henkisen kodin järjestäytyneen rikollisuuden parista ja saa elämänsyrjästä kiinni. Samalla hän saa todeta, ettei yksinäisen miehen tie elämän toiseen aaltoon ole välttämättä kaita.

Matti Laineen uusin on irtiotto kohti raadollisempaa kerrontaa. Se on verenmakuinen kuvaus kaiken menettäneen miehen uudesta noususta ja harmaasta pelikentästä, jossa minkään ei voi olettaa olevan sitä miltä näyttää.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Matti Laine

Julkaistu

2012-06-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

201 sivua

Tietoa kirjasta Pahojen miesten seura

Lue heti jännittävä jannitys Pahojen miesten seura, jonka mukana koet ainutkertaisia tuntemuksia. Kirjan teki Matti Laine. Tämän pituus on 201. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka myötä koet peräti 0:00:00 h. Äänikirja on uusi tyyli nauttia kirjaa olitpa metrossa, bussissa tai esimerkiksi lenkillä. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Gummerus 2012-06-30. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat hyvin uuden konstin nautiskella kirjoista. Tarvitset ainoastaan kännykän ja messissä on lukemattomia kirjoja. Maksamalla kuukausimaksun aukaiset oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat omana elämässäsi. Kirjojen kokeileminen on myös todella vaivatonta, sillä voit rajattomasti yrittää sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.