Äänikirja

Lue tai kuuntele

Dean Koontz - Pako maksuttomasti

"Kymmenentuhatta nyt. Loput sitten kun häntä ei enää ole."

Kun kivenhakkaaja Tim Carrier istuu oluella ystävänsä baarissa pitkän työpäivän päätteeksi, hänen puheilleen tulee pieni, hermostunut mies. Tämä ojentaa Timille ruskean kirjekuoren, jossa on iso tukku käteistä ja valokuva kauniista nuoresta naisesta. "Kymmenentuhatta nyt. Loput sitten kun häntä ei enää ole", mies sanoo ja poistuu baarista.

Ennen kuin Tim ehtii toipua hämmästyksestään, hänen viereensä änkeää jo uusi muukalainen - Kray-niminen palkkatappaja, joka luulee Timiä toimeksiantajakseen. Hengenvaaralliseen seuraan joutuneen Timin on paitsi pelastettava oma nahkansa myös löydettävä valokuvan kaunis nainen ennen Kraytä. Mutta pako paatuneen tappajan kynsistä on hämmästyttävän vaativa laji - varsinkin jos tappaja sattuu olemaan myös poliisi...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Dean Koontz

Julkaistu

2016-02-09

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

672 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Pako

Pako on sykähdyttävä sekä iloinen jannitys, mikä ei varmasti jätä ketään tylsistyneeksi. Kirjan tekijänä on ollut Dean Koontz. Tämän pituus on 0. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä parissa vietät lukuhetkiä peräti 11:12:37 h. Äänikirja on fantastinen tapa kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, bussissa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Tämän äänikirjan lukee Aku Laitinen. Kirja on alunperin julkaistu 2016-02-09 julkaisijan StorySide FI toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi täysin tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit haluamasi äänikirjasovelluksen. Silloin kun tahdot mennä' oikeasti kirjojen maailmaan, niin sinun pitää ainoastaan suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 20€ jolloin käytössäsi on eeppinen kokoelma äänikirjoja. Iso osa palveluista antaa niin ikään maksuttoman ilmaisjakson, tällä tavalla pystyt rajattomasti yrittää palvelua ilman maksuja*.