E-kirja

Lue tai kuuntele

Maailman Historia - Panttivankidraama ja kaappaus maksuttomasti

16-vuotias Paul Getty kaapataan Roomassa kesäyönä vuonna 1973. Kidnappaajat vaativat pojasta suuria lunnaita. Jos rahoja ei makseta, he leikkaavat pojan pieniksi paloiksi ja lähettävät osat postissa yksi kerrallaan. Pian käy kuitenkin ilmi, että kidnappaajien sijasta pojan pahin painajainen on hänen upporikas perheensä...

"Panttivankidraama ja kaappaus" kuvaa maailmankuuluja lentokonekaappauksia ja panttivankidraamoja – kuten Tukholman pankkiryöstöä 1973, Lontoon panttivankidraamaa 1980 ja Idi Aminin järjestämää lentokonekaappausta vuonna 1976.
Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maailman Historia

Julkaistu

2020-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

52 sivua

Tietoa kirjasta Panttivankidraama ja kaappaus

Mieleenpainuva Panttivankidraama ja kaappaus on ihastuttava jannitys, jota lukiessa kellonaika haihtuu kerrassaan. Opuksen on kirjoittanut Maailman Historia. Kyseinen GENRE on sivumäärältään 52 sivua, eli kirjaa riittää usemmaksi ajanjaksoksi. Luettavan kirjan lisäksi tarjolla on lisäksi loistava äänikirja, minkä kanssa vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella aivan siellä missä milloinkin liikut joten se tekee matkasta kiintoisamman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-05-01. E- sekä äänikirjat esittävät mahtavan mahdollisuuden nautiskella kiehtovista kirjoista matkustaessa että kotona. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat reissaavat sopivasti mukana älypuhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on mutkatonta sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Paras asiakkaalle on että, likimäärin kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat vapaata ilmaisjaksoa jolloin kykenet rajoittamattomasti testata parin viikon ajan kirjoja sekä valita onko ohjelma juuri sinulle kelpo.