Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Pascal Engman - Patriootit maksuttomasti

Realistinen, ajankohtainen ja vauhdikas – Patriooteissa yhdistyy kaikki mitä modernilta trilleriltä voi toivoa.

Hengästyttävää tahtia etenevä jännäri monien totuuksien maailmasta – maailmasta jota emme aina tahtoisi uskoa todeksi ollenkaan.

Patriooteissa risteää neljä eri näkökulmaa. Iltapäivälehden kunnianhimoinen toimittaja Madeleine Winther on valmis ottamaan suuriakin riskejä menestyäkseen. Chilessä asuvan venäläisen huumepomon henkivartijana toimii kotimaahan kaipaava ruotsalaismies. Maahanmuuttaja, tukholmalainen taksinkuljettaja Ibrahim Chamsai pakotetaan vaikeisiin valintoihin. Yläluokkainen Carl Cederhielm sen sijaan uskoo vakaasti asiaansa: Ruotsi kuuluu vain ruotsalaisille. Tarinat törmäävät, mutta kenen maailmassa elämme?

Patriooteista nauttivat varmasti kaikki piinallisiin kohtiin jätettyjen cliffhangereiden, Ilkka Remeksen tai Stieg Larssonin ystävät. Patriooteista on tekeillä tv-sarja.

"Helppolukuinen ja koukuttava."
Cosmopolitan

”Patriootit on tiukka pakkaus, joka yllättää aidosti ja monta kertaa.”
Kansan Uutiset

”Tää on ihan kauhea... ai-van mahtava... mut ihan kauhee… sun on PAKKO lukea tää!”
Lukijapalaute

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pascal Engman

Julkaistu

2019-01-22

Lukija

Joel Mäkinen

Äänikirjan pituus

787 min

E-kirjan pituus

335 sivua

Tietoa kirjasta Patriootit

Vauhdikas Patriootit on suurenmoinen jannitys, jota kuunnellessa ajankulu katoaa täysin. Pascal Engman toimii teoksen kirjoittajana. Tästä kirjasta löytyy 335 sivua, joiden avulla pystyt vastaanottaa jännittäviä kokemuksia. Älä kuitenkaan tyydy vain digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 13:07:20 tunnissa. Äänikirja voi olla hyödyllinen keino kuunnella kirjaa hetkinä kun olet liikkumassa ja se saa lisäksi lenkistä kivemman. Kirjan sinulle lukee Joel Mäkinen. Tämän teoksen julkaisi Werner Söderström Osakeyhtiö 2019-01-22. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät täysin modernin tavan nauttia kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit tahtomasi ohjelman. Kun vaadit päästä kunnolla kirjojen maailmaan, sinun aloittaa ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ jolloin sinulla on valtava kokoelma e-kirjoja. Kun edelleen epäilet käyttäisitkö palvelua, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.