Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Matti Remes - Periaatteen mies maksuttomasti

Rahaa, valtaa ja kaunis nainen: ainekset murhaan.

Seikkailuihin alati ajautuva Ruben Waara sotketaan isokenkäisten bisneksiin ja politikointiin, kun parempien piirien gaala luksusaluksella saa dramaattiset jatkot.

Ruben Waaran yritys lomailla Lapissa keskeytyy, kun ammattihuijari Ronkainen tulee pyytämään hänen apuaan mukanaan tulenarat muistelmansa. On aika palata Hankoon. Siellä Waara kutsutaan purjealukselle juhliin, joiden seurauksena rannalta löytyy ruumis. Pian hän on jälleen keskellä murhavyyhteä, johon ei tahtoisi koskea tikullakaan.

Matti Remes on rikoskirjailija ja graafinen suunnittelija. Periaatteen mies on hänen kymmenes Ruben Waara -romaaninsa. Romaanit sijoittuvat Hankoon, joka Espoon ohella on kirjailijankin kotikaupunki.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Matti Remes

Julkaistu

2019-06-10

Lukija

Lauri Kortelainen

Äänikirjan pituus

361 min

E-kirjan pituus

131 sivua

Tietoa kirjasta Periaatteen mies

Kutkuttava Periaatteen mies on ihastuttava jannitys, mitä kuunnellessa vuorokaudenaika häviää kokonaan. Tämän erinomaisen teoksen on raapustanut Matti Remes. Tämä Style on pituudeltaan 131 sivua, eli lukuiloa riittää useaksi toviksi. Tietenkin ei ole onneksi pakko taipua pelkästään luettavaan versioon, lisäksi saatavissa on myös 6:01:56 h pitkä äänikirja. Äänikirja on loistava konsti kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja se luo lisäksi lenkistä ainutlaatuisemman. Äänikirjan on lukenut Lauri Kortelainen. Kirjan on julkaissut Kustannusosakeyhtiö Tammi 2019-06-10. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät aivan tuoreen tavan nautiskella kirjoista. Tarvitset pelkästään kännykän niin kyydissäsi on rajattomasti kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on mutkatonta sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Mikäli yhä epäröit käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.