E-kirja

Lue tai kuuntele

Alicia Giménez Bartlett - Petra Delicado ja vaaran viestit maksuttomasti

Humoristisen Petra Delicado -sarjan kolmas osa

Petra Delicadon ja Fermín Garzónin vauhdikkaat tutkimukset jatkuvat. Tällä kertaa parivaljakko lähtee hiuksia nostattavan postilähetyksen jäljille.

Rikospoliisi Petra Delicado saa postissa hyvin erikoisen lähetyksen – paketillisen irti leikattuja peniksiä. Petra ja hänen persoonallinen työparinsa Fermín Garzón alkavat tutkia, mistä mielenvikainen paketti on peräisin. Käy ilmi, että karmiva lähetys ei olekaan vain häiriintyneen mielen oikku. Taustalta paljastuu hirvittävä todellisuus, suuren mittaluokan rikos.

Espanjalainen Alicia Giménez Bartlett (s. 1951) on filologian tohtori ja suositun Petra Delicado -hahmon luoja. Palkitun kirjailijan teoksia on käännetty 16 kielelle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alicia Giménez Bartlett

Julkaistu

2017-02-07

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

227 sivua

Tietoa kirjasta Petra Delicado ja vaaran viestit

Lue heti vaiheakas jannitys Petra Delicado ja vaaran viestit, jonka parissa elät imuistoisia tunteita. Teoksen on kirjoittanut Alicia Giménez Bartlett. Teoksen pituus on 227. Tottakai ei ole silti tarve tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, poimittavana on myös 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa pystyy kuunnella täsmälleen siellä missä ikinä liikutkaan ja se luo matkastasi kiinnostavamman. Tämän äänikirjan lukija on tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Tammi 2017-02-07. E- sekä äänikirjat tarjoilevat hyvän sauman nautiskella mielenkiintoisista kirjoista matkustaessa tai kotona. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat kulkevat mukavasti mukanasi omassa älypuhelimessasi. Kirjojen kuunteleminen on vaivatonta sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Parasta käyttäjälle on että, lähes tulkoon kaikki palvelut tarjoavat maksutonta ilmaisjaksoa eli kykenet vapaasti kokeilla kahden viikon ajan kirjoja ja päättää onko ohjelma sinulle kelp.