Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Antti Tuomainen - Pikku Siperia maksuttomasti

”Tämä on ylhäältä annettu.”

Mies autossaan kiitää synkissä aikeissa lumisen Hurmevaaran syrjäisellä tiellä, kun taivas valaistuu ja autoon jysähtää arvokkaaksi osoittautuva meteoriitti. Samaan aikaan pastori Joel Huhta käy läpi elämänsä pahinta kriisiä, ja monet kylässä näkevät meteoriitissa tilaisuutensa muuttaa kohtalon kulku.

Pikku Siperia on rikosromaani ja mustaakin mustempi komedia uskosta ja epäuskosta, inhimillisistä pyrkimyksistä ja ihmistä suuremmista kysymyksistä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Antti Tuomainen

Julkaistu

2018-09-17

Lukija

Jukka Peltola

Äänikirjan pituus

493 min

E-kirjan pituus

175 sivua

Tietoa kirjasta Pikku Siperia

Pikku Siperia on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän huikean teoksen on raapustanut Antti Tuomainen. Kirjasta löytää 175 sivua, minkä rinnalla onnistut tuntea jännittäviä elämyksiä. Kyseisestä kirjasta löytyy myöskin äänikirja versio, jonka pituus on 8:13:58 tuntia. Kuunneltava kirja ei pidättele kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta yksin silloin kun onnistut lukemaan, sitä vastoin sinun on mahdollista nyt iloita kirjasta milloin tahdot muun muassa kävelyllä. Äänikirjan on lukenut Jukka Peltola. Kyseisen teoksen julkaisi Otava 2018-09-17. E- sekä äänikirjat antavat nautittavan sauman nauttia jännittävistä kirjoista matkustaessa että kotona. Kun sinulla on omistamasi kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on seurassasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on sulavaa sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Mikäli et ole varma onko tämän vertainen palvelu sopiva itsellesi, niin pystyt kokeilla tahtomaasi sovellusta rajattomasti 2 viikon ajan.