E-kirja

Lue tai kuuntele

Gard Sveen - Pimeän sylissä maksuttomasti

Pimeän sylissä on kihelmöivän jännittävä Tommy Bergmann -rikosromaani, joka ei päästä lukijaansa vähällä. Se vie syvälle rikollisen mielen sokkeloihin, hulluuden äärelle.

Kun oslolaisesta asunnosta löytyy nuori prostituoitu henkihieverissä, rikostutkija Tommy Bergmann muistaa poliisiuransa alkuaikojen ahdistavimman näyn, nuoren Kristiane Thorstensenin karmeasti runnellun ruumiin. Kristiane oli joutunut Norjan rikoshistorian tunnetuimman sarjamurhaajan, opettaja Anders Raskin, uhriksi. Rask on kuitenkin istunut 90-luvulta asti psykiatrisessa vankisairaalassa.

Myös Kristianen äiti ahdistuu nuoren prostituoidun murhasta. Hänen on kuitenkin varjeltava omia salaisuuksiaan eikä hän ei voi kertoa totuutta kohtalokkaasta yöstä, jolloin oma tytär katosi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Gard Sveen

Julkaistu

2016-05-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

277 sivua

Tietoa kirjasta Pimeän sylissä

Uskomaton Pimeän sylissä on jännä jannitys, mitä kuunneltaessa kellonaika haihtuu kokonaan. Gard Sveen toimii kirjan kirjoittajana. Tämä jannitys pitää sisällään 277 sivua, joiden avulla nauttia useampi tovi. Lisäksi e-kirjasta löytyy lisäksi kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa onnistuu kuunnella siellä missä ikinä liikutkaan ja se saa matkastasi kiintoisamman. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2016-05-12 julkaisijan Bazar toimesta. E- ja äänikirjat tarjoilevat maikoisan keinon nautiskella kiehtovista kirjoista matkalla ja kotona. Äänikirjojen käyttämiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin asennat parhaan kirjasovelluksen. Suorittamalla kk-maksun avaat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei lopu kirjat sinun elinaikanasi. Mikäli vieläkin epäilet käyttäisitkö kyseistä ohjelmaa, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.