Äänikirja

Lue tai kuuntele

Dean Koontz - Pimeyden enkeli maksuttomasti

Bartholomew Lampion syntyy Bright Beachissa, Kaliforniassa. Päivä tulee mullistamaan monen ihmisen elämän; ja hän on kaiken keskipisteenä. Kaiken lähtökohtana ovat hänen silmänsä, ne lumoavat kaikki ihmiset. On sääli että hän sokeutuu kolmivuotiaana, vain saadakseen näkönsä takaisin kymmenen vuotta myöhemmin.

Samaan aikaan kuin 'Barty' syntyy, satojen kilometrien päässä mies havahtuu ajatukseen, että hänellä on maailmassa yksi ainoa vihollinen: Bartholomew Lampion. Tämä on tuhottava hinnalla millä hyvänsä, siitä tulee hänen elämäntehtävänsä.

San Franciscossa väkivaltaisen raiskauksen seurauksena näkee päivänvalon tyttö, jonka elämää Barty tulee hallitsemaan, halusipa hän sitä tai ei. Näiden kolmen ihmisen välille kehittyy monimutkainen vyyhti - ja lopulta on vain yksi kysymys: kuka onkaan pimeän, kuka taas valon enkeli?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Dean Koontz

Julkaistu

2016-02-09

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

1674 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Pimeyden enkeli

Pimeyden enkeli on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan loi Dean Koontz. Pimeyden enkeli on pituudeltaan 0 sivua, siis todella sopiva pituus luettavaksi. Älä siitä huolimatta tyydy yksin e-kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 1 day, 3:54:16 tunnissa. Äänikirja onkin mukava tyyli nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, bussissa tai vaikkapa ulkoilemassa. Tämän kirjan lukee Aku Laitinen. Kyseisen kirjan julkaisi StorySide FI 2016-02-09. E- sekä äänikirjat esittävät uuden keinon nautiskella mukaansatempaavista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Äänikirjojen käyttämiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit parhaan äänikirjasovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on luistavaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Usea ohjelmista antaa myös vapaan kokeilun, jolloin kykenet ilmaiseksi testata palvelua ilman maksuja*.