Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Tomas Gads - Pirulainen maksuttomasti

Kotimaisen dekkarisarjan häijy avaus

Tomas Gadsin psykologinen rikosromaani Pirulainen katsoo pahuutta silmästä silmään.

Polttariseurueen ilo on ylimmillään, kunnes sankari pyllähtää vesilautaillessaan ja päätyy meressä kelluvan ruumiin kylmään syleilyyn. Tapaus vaatii virkavaltaa paikalle, ja tilanteen ottaa haltuun vasta perustettu Lounais- Suomen poliisin erikoistiimi, ryhmä Halme.

Työryhmän esimies komisario Halme on kansainvälisen uran tehnyt konkari. Hänellä on käsissään varsin sekalainen joukko poliisivoimien edustajia: entinen pörssiyhtiön huippujohtaja rikosylikonstaapeli Ann-Mari Forsman, lappeenrantalainen rikosylikonstaapeli ja kova luu Sergei Petrov, muiden ärsytyskynnystä koetteleva rikostutkija Magnus Mehtonen sekä naisten lemmikki, nuori kokelas Niklas Lindholm. Siinä Halmeen dream team.

Tomas Gadsin psykologinen rikosromaani Pirulainen kuvaa todentuntuisesti rosoisen joukkion hitsautumista yhteen ainutlaatuiseksi työtiimiksi. Sitä mukaa kun tunnistamattoman ruumiin taustat alkavat hahmottua, kääntyvät esiin ihmismielen pimeimmät loukot, ja lopulta mikään tai kukaan ei ole sitä miltä näyttää.

Savonia-kirjallisuuspalkintoehdokas 2019

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tomas Gads

Julkaistu

2019-03-21

Lukija

Jani Karvinen

Äänikirjan pituus

618 min

E-kirjan pituus

220 sivua

Tietoa kirjasta Pirulainen

Lue vaiheakas jannitys Pirulainen, jonka parissa saat imuistoisia hetkiä. Kirjan loi Tomas Gads. Pirulainen on pituudeltaan 220 sivua, joten todella osuva pituus luettavaksi. Tässä tapauksessa ei ole pakollista tehdä valinta ainoastaan luettavaan versioon, poimittavana on kanssa 10:18:11 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa onnistuu kuunnella siellä jossa ikinä menetkään joten se tekee matkasta mukaansatempaavamman. Tämän äänikirjan lukee Jani Karvinen. Teos on julkaistu 2019-03-21 ja kirjan julkaisijana toimii Bazar. E- sekä äänikirjat tarjoilevat vetoavan tilaisuuden iloita kiinnostusta herättävistä kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Äänikirjat kuten myös e-kirjat tallustavat mukvasti mukana omassa älypuhelimessasi. Tämä tapahtuu tilittämällä 10 - 20€ kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä ikinä kuljet. Monet palveluista tarjoilee kanssa maksuttoman kokeilujakson, jolloin voit vapaasti kokeilla palvelua ilman euroakaan*.