Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Ann Rosman - Porto Francon vartija maksuttomasti

Merellisen dekkarisarjan kolmas osa

Porto Francon vartija on kolmas osa Ann Rosmanin rikoskonstaapeli Karin Adlerista kertovassa dekkarisarjassa, jota lukiessa voi tuntea aaltojen pauhun ja tuulen tuiverruksen.

Pakkoavioliittoa paennut nuori ja kaunis Agnes nousee maihin Marstrandin vapaasatamassa vuonna 1793. Sinne on kerääntynyt merimiehiä, kauppiaita, salakuljettajia ja muita rikollisia – monenlaista väkeä, joiden puuhat eivät kestä päivänvaloa. Agnes naamioituu mieheksi, jotta voisi aloittaa uuden elämän tuossa armottomassa loukossa. Hän ei halua palata kotiinsa enää ikinä.

220 vuotta myöhemmin Klöverönin pienen ja idyllisen saaren rauha rikkoontuu kun Göteborgin kasvitieteellisen yhdistyksen retkeläiset tekevät kammottavan löydön: suon uumenista paljastuu naisen ja vastasyntyneen lapsen ruumiit. Rikoskonstaapeli Karin Adler ryhtyy tutkimaan tapausta, mutta ruumiiden tunnistaminen onkin hankalampi juttu. Varmaa on vain se, että ne ovat olleet suossa jo hyvin kauan.

Porto Francon vartija jatkaa merentuoksuista Karin Adler -dekkarisarjaa. Ann Rosman yhdistää Ruotsin Bohuslänin rannikon nykyhetken ja menneisyyden jännittäväksi murhamysteeriksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ann Rosman

Julkaistu

2020-07-01

Lukija

Sanna Majuri

Äänikirjan pituus

684 min

E-kirjan pituus

249 sivua

Tietoa kirjasta Porto Francon vartija

Lumoava Porto Francon vartija on hyvä jannitys, jota kuunneltaessa ajankulu poistuu kokonaan. Ann Rosman on teoksen kirjoittajana. Teoksesta löytää 249 sivua, minkä kanssa mahdat elää ainutlaatuisia elämyksiä. Lisäksi e-kirjasta on tehty myös äänikirja versio, jonka pituus on 11:24:55 tuntia. Äänikirja on rentouttava tapa kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet matkustamassa ja luo myös lenkistä kivemman. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on Sanna Majuri. Kirja on alunperin julkaistu 2020-07-01 julkaisijan Bazar toimesta. Pane alulle hetimiten äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin kyet nauttimaan kirjoista tyystin uudella tavalla. Se koko juttu sujuu jouheasti, mikäli omistat älypuhelimen. Tämä kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 20euron kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman summan kirjoja missä menet. Suurinosa palveluista tarjoilee lisäksi maksuttoman kokeilun, tähän tapaan kykenet sitoutumattomasti kokeilla sovellusta ilman euroakaan*.