Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jarkko Sipilä - Prikaatin kosto maksuttomasti

Yhdeksäs Takamäki-romaani

Pääkalloprikaatin kakkospomo Tapani Larsson vapautuu vankilasta ja panee nyrkit heilumaan järjestäessään miestensä rivejä. Päämääränä on saavuttaa maine jengeistä julmimpana. Prikaatin miehet vannovat uskollisuutta mottonaan: pettäjälle kostetaan ja kovaa. Tiukasti prikaatin talutusnuorassa on myös Suhosen vanha ystävä Eero Salmela, joka yrittää päästä eroon rikollisesta elämästä mutta vajoaa yhä syvemmälle.

”Prikaatin kosto on jälleen astetta tanakampi ja tiukempi kuvaus poliisin arjesta. Sipilä lisää oivasti kierroksia kerrontaan.” - Savon Sanomat

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jarkko Sipilä

Julkaistu

2011-01-02

Lukija

Veikko Honkanen

Äänikirjan pituus

527 min

E-kirjan pituus

203 sivua

Tietoa kirjasta Prikaatin kosto

Prikaatin kosto on kiehtova ja viihdyttävä jannitys, joka ei varmasti jätä yhtäkään kylmäksi. Jarkko Sipilä on teoksen kirjoittajana. Lukemista löytyy 203 sivua, niiden parissa mahdat tuntea jännittäviä kokemuksia. Lisäksi e-kirjasta on tehty samoin kuunneltava versio, minkä kestoaika on 8:47:16 tuntia. Äänikirja on erinoimainen tapa kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, bussissa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Äänikirjan sointuvana lukijana toimii Veikko Honkanen. Tämän teoksen julkaisi Gummerus 2011-01-02. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat täysin tuoreen oven kirjojen pariin. Jos sinulla on omistamasi kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on myös taskussasi lukemattomia eri kirjoja. Silloin kun vaadit mennä' todella e-kirjojen todellisuuteen, niin sinun tulee tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 15€ jolloin käytössäsi on jättimäinen valikoima erilaisia kirjoja. Jos et ole varma onko tämän vertainen sovellus hyvä sinulle, niin kykenet kokeilla valitsemaasi sovellusta 2 viikon ajan.