E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Puolalainen "kommandojoukko" maksuttomasti

Pitkästä poliisiurastaan huolimatta kenttäjohtajat Åke Rimborn ja Lars Eriksson eivät olleet kokeneet mitään sen veroista kuin keskiviikkoiltana 14. heinäkuuta 2004. Tuntui, että se, mikä oli kaikkialla muualla mahdotonta, on mahdollista Söderortin poliisipiirissä Tukholman läänissä.

Åke Rimborn sanoi kommentoidessaan asiaa jälkeenpäin, että hän luuli joutuneensa piilokameran kuvaukseen, vaikka samalla tiesi kaiken olevan todellista ja hän toimi sen mukaan.

Poliisin kannalta tapahtumasarja alkoi yhdeksän aikaan illalla, kun kaksi miestä tuli tekemään rikosilmoitusta Söderortin poliisiasemalle Västbergaan, eteläiseen Tukholmaan.

Pohjanmaan rikos-selvitys sarja sisältää laajan valikoiman jännittäviä ja aitoja kriminaalitapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Tapaukset ovat kirjoittaneet poliisit jotka auttoivat tutkimuksissa. Kaikki tapaukset ovat jo selviytyneet ja tuomiot tehty. Se on henkeäsalpaavaa lukemista, ja todellisuus usein ylittää mielikuvituksen. Lukija saa perehtyä muutamaan Skandinavian poliisin historiaan dramaattisin tapauksiin, ja tutustua palapeliin, jonka syyllisten löytäminen merkitsee.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2018-11-29

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

15 sivua

Tietoa kirjasta Puolalainen "kommandojoukko"

Puolalainen "kommandojoukko" on mukaansatempaava ja hauska jannitys, mikä ei varmasti jätä yhtäkään väsyneeksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Eri Tekijöitä. Kyseinen jannitys pitää sisällään 15 sivua, minkä seassa nauttia vaikka useampi hetkinen. Nykypäivänä ei ole siitä huolimatta tarve tehdä valinta pelkästään luettavaan versioon, lisäksi kuunneltavissa on myös 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja ei hillitse kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta vain siihen aikaan kun kykenet lukemaan, vaan onnistut nautiskella kirjasta heti kun mielit esimerkiksi autossa. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2018-11-29 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät tyystin tuoreen konstin iloita kirjoista. Tämä kaikki onnistuu vaivattomasti, kun vain omistat älypuhelimen. Äänikirjasovellukset pyörivät perinteisesti 10-20e kuukausimaksulla, jolla pääset kuuntelemaan rajatomasti lukuisia äänikirjoja tai lukemaan jännittäviä digitaalisia kirjoja. Paras vierailijalle on että, lähes tulkoon kaikki sovellukset tarjoavat vapaata kokeilujaksoa ja tällä tavalla saat rajoittamattomasti testata parin viikon ajan kirjoja sekä päättää onko palvelu justiinsa sinulle otollinen.