Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jarkko Sipilä, Scott Stevenson - Rahan metsästäjät maksuttomasti

Miten hyvin tiedämme, mitä USA:n finanssikriisissä 2007-2008 todella tapahtui? Hyytävä New Yorkin Wall Streetille sijoittuva murhamysteeri

New Yorkin Wall Streetille sijoittuva kansainvälisen tason jännityskertomus kertoo finanssikeskuksen hurjasta menosta vuosina 2007-2008. Mihin pidäkkeetön voittojen tavoittelu voi johtaa ja miten kylmäverisiä ihmisiä pankkimaailman huipulla liikkuu?

Suomen eturivin dekkarikirjailijoihin lukeutuvan Jarkko Sipilän ja yhdysvaltalaisen sijoitusmeklarin Scott Stevensonin yhdessä kirjoittama dekkari julkaistiin samaan aikaan sekä Suomessa että Yhdysvalloissa.

Suomeksi julkaistu Rahan metsästäjät on Sipilän kirjoittama versio, jossa hän on hyödyntänyt Stevensonin tekstiä meklareiden elämästä ja sijoittanut siihen murhatarinansa. Englanniksi julkaistu Stevensonin kirjoittama versio kirjasta ei sisällä murhamysteeriä, vaan keskittyy rahamaailman kuvaukseen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jarkko Sipilä, Scott Stevenson

Julkaistu

2013-05-31

Lukija

Petri Hanttu

Äänikirjan pituus

564 min

E-kirjan pituus

187 sivua

Tietoa kirjasta Rahan metsästäjät

Rahan metsästäjät on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen teki Jarkko Sipilä, Scott Stevenson. Tästä kirjasta löytää 187 sivua, niiden parissa pystyt saada mahtavia kokemuksia. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka innoittamana koet peräti 9:24:30 h. Kuunneltava kirja ei rajoita kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun onnistut lukemaan, vaan pystyt nyt nautiskella kirjasta missä tahansa tahdot kuten kävelyllä. Äänikirjan on lukenut Petri Hanttu. Teos on alunperin julkaistu 2013-05-31 julkaisijan Pulitzer toimesta. E- ja äänikirjat tuottavat miellyttävän mahdollisuuden nautiskella kiinnostavista kirjoista matkalla että kotona. Se kaikki onnistuu vaivattomasti, kun ainoastaan omistat puhelimen. Äänikirjasovellukset toimivat tavallisesti tietyllä kuukausimaksulla, jolla saattaa kuuntelemaan rajatomasti monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan vaikuttavia e-kirjoja. Paras käyttäjälle on että, likimäärin kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat ilmaista kokeilua eli saatat rajoittamattomasti kokeilla parin viikon ajan kirjoja ja miettiä onko ohjelma justiinsa sinulle oikea.