Äänikirja

Lue tai kuuntele

Harri Nykänen - Raid ja legioonalainen maksuttomasti

Alamaailman torpedo jäljittää legioonalaiseksi kutsuttua rosvoa

Eläkeikäinen ammattirikollinen Usko "Hermo" Kivioja löydetään kuolleena ja alastomana asuntonsa lattialta. Oikeuslääkärin lausunnon mukaan Kiviojaa on pahoinpidelty, häneltä on murtunut useita kylkiluita. Kuolinsyy on kuitenkin keuhkokuume.

Komisario Jansson saa jutun tutkittavakseen. Poliisi kuulee naapurilta, että juuri ennen laskettua pahoinpitelyhetkeä surmatun luona kävi legioonalaiseksi kutsuttu rosvo. Nyt legioonalainen näyttää kadonneen. Myös Raid saa toimeksiannon ja alkaa etsiä miestä, jota pidetään nykyisessä mielentilassaan arvaamattomana.

Legioonalainen tietää liikaa liian monesta ja saattaa pahimmassa tapauksessa nirhaista jonkun vanhoista työnantajistaan hengiltä. Raid on tehnyt joskus hommia Kiviojan kanssa ja tuntee myös legioonalaisen. Hänelle selviää pian, että hänen ja poliisin lisäksi joku kolmaskin etsii samaa miestä. Raidilla on omat epäilyksensä, ja siksi hän aikoo löytää legioonalaisen ensimmäisenä. Vasta sen jälkeen hän päättäisi kenet ottaa tähtäimeen. Rakkaus kytee yhä...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Harri Nykänen

Julkaistu

2017-05-31

Lukija

Pertti Koivula

Äänikirjan pituus

458 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Raid ja legioonalainen

Raid ja legioonalainen on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän mahtavan teoksen on kirjoittanut Harri Nykänen. Raid ja legioonalainen on pituudeltaan 0 sivua, eli näinollen asiallinen pituus luettavaksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä myötä vietät lukuhetkiä jopa 7:38:28 h. Äänikirja on erinoimainen tapa nauttia kirjaa ollessasi ratikassa, taksissa tai vaikkapa kävelyllä. Äänikirjan lukee Pertti Koivula. Teoksen on julkaissut Crime Time 2017-05-31. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi tykkänään tuoreen oven kirjojen luokse. Kun sinulla on omistamasi puhelimesi seurassasi, niin sinulla on lisäksi seurassasi satoja erilaisia kirjoja. Tämä onnistuu maksamalla 10 - 15e kk-maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman määrän kirjoja missä kuunaan kuljetkaan. Kun edelleen epäilet käyttäisitkö sinä tätä sovellusta, niin kokeile sitä 2 viikon ajan.