Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Max Manner - Räsynukke maksuttomasti

Räsynukke kuljettaa Max Mannerin päähenkilön Stein Storesenin jatkosodan kauhujen kautta kevääseen 2013. Turkuun kotiutunut norjalainen rikosylikonstaapeli kamppailee pikkurikosten lisäksi oman elämänsä haamujen kanssa, kun Suomen historian vaietut tabut kaappaavat hänet mukaansa. Kun vielä oma tytär Nina tarjoilee kaikkein suurimman yllätyksen, Stein ajautuu taitekohtaan. Hänen valittavakseen jää kaksi polkua, oikea ja väärä, eikä pohjaan palaneen miehen päätös ole helppo.

Räsynukke on rikosromaani mutta samalla myös keski-ikäisen miehen kasvutarina. Se kysyy, onko oikeutettua pahuutta olemassa?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Max Manner

Julkaistu

2018-04-01

Lukija

Markus Bäckman

Äänikirjan pituus

589 min

E-kirjan pituus

233 sivua

Tietoa kirjasta Räsynukke

Mielenkiintoinen Räsynukke on jännä jannitys, jota kuunnellessa vuorokaudenaika haihtuu tykkänään. Kirjan tekijänä on ollut Max Manner. Räsynukke on pituudeltaan 233 sivua, siis todella kelvollinen pituus läpi käytäväksi. Ethän silti jää pelkästään e-kirjaan, vaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 9:49:16 tunnissa. Kuunneltava kirja ei rajoita kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun kykenet lukemaan, vaan sinun on mahdollista nautiskella kirjasta aina kun haluat kuten vaikka lenkillä. Äänikirjan on lukenut Markus Bäckman. Teos on alunperin julkaistu 2018-04-01 julkaisijan Crime Time toimesta. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin tutustuminen ja kykenet nauttimaan kirjoista tuoreella keinolla. Se onnistuu mukavasti, mikäli vain omistat kännykän. Äänikirjojen kuunteleminen on ongelmatonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Äänikirjojen testaaminen on samoin vilpittömän vaivatonta, sillä pystyt esteettömästi kokeilla ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.