Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Rikosreportaasi Pohjoismaista 1978 maksuttomasti

Rikosreportaasi Pohjoismaista on kokoelma jännittäviä ja autenttisia poliisitarinoita Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Tarinat ovat rikostutkimuksissa mukana olleiden poliisien kirjoittamia. Tarinat ovat saaneet päätöksensä ja rikosten tekijät on tuomittu.

Rikosreportaasit ovat hengästyttävää luettavaa, sillä totuus on usein tarua ihmeellisempää. Lukija pääsee kurkistamaan Skandinavian poliisihistorian dramaattisimpiin tarinoihin ja tutustumaan siihen palapeliin, joka on koottava syyllisten löytämiseksi.
Rikosreportaasi-sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2020-06-25

Lukija

Juha Uutela

Äänikirjan pituus

778 min

E-kirjan pituus

242 sivua

Tietoa kirjasta Rikosreportaasi Pohjoismaista 1978

Rikosreportaasi Pohjoismaista 1978 on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen on kirjoittanut Eri Tekijöitä. Tämä teos on pituudeltaan 242 sivua, eli lukuiloa riittää useaksi ajanjaksoksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä parissa koet peräti 12:58:50 h. Kuunneltava kirja ei hillitse iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun kykenet lukemaan, puolestaan voit nyt iloita kirjasta missä ja milloin haluat vaika ratikassa. Kirjan on lukenut Juha Uutela. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-25 julkasijan Saga Egmont toimesta. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi täysin uuden oven kirjojen maailmaan. Kunhan sinulla on oma kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on mukanasi satoja erilaisia kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät tietyllä kk-maksulla, jolla kykenet kuuntelemaan määrättömästi lukuisia äänikirjoja ja lukemaan vaikuttavia digitaalisia kirjoja. Iso osa äänikirjapalveluista tarjoaa myöskin veloituksettoman kokeilujakson, joten kykenet kahleettomasti yrittää sovellusta ilman maksuja*.