Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Rikosreportaasi Pohjoismaista 1980 maksuttomasti

Rikosreportaasi Pohjoismaista on kokoelma jännittäviä ja autenttisia poliisitarinoita Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Tarinat ovat rikostutkimuksissa mukana olleiden poliisien kirjoittamia. Tarinat ovat saaneet päätöksensä ja rikosten tekijät on tuomittu.

Rikosreportaasit ovat hengästyttävää luettavaa, sillä totuus on usein tarua ihmeellisempää. Lukija pääsee kurkistamaan Skandinavian poliisihistorian dramaattisimpiin tarinoihin ja tutustumaan siihen palapeliin, joka on koottava syyllisten löytämiseksi.
Rikosreportaasi-sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2020-03-18

Lukija

Teemu Mäkinen

Äänikirjan pituus

717 min

E-kirjan pituus

246 sivua

Tietoa kirjasta Rikosreportaasi Pohjoismaista 1980

Rikosreportaasi Pohjoismaista 1980 on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Eri Tekijöitä toimii kirjan kirjoittajana. Rikosreportaasi Pohjoismaista 1980 on pituudeltaan 246 sivua, siis näinollen sopiva pituus lukemiseen. Lisäksi digitaalisesta kirjasta löytyy samoin äänikirja versio, jonka kesto on 11:57:19 tuntia. Äänikirja voi olla rentouttava konsti kuunnella kirjaa kun olet autossa ja saa myöskin lenkistä mielenkiintoisemman. Tämän äänikirjan lukee Teemu Mäkinen. Kyseisen teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-03-18. E- ja äänikirjat esittävät helpon keinon nautiskella kiehtovista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Se kaikki onnistuu luonnikkaasti, kun ainoastaan omistat kännykän. Se kaikki onnistuu tilittämällä 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä kuljet. Kun et ole vuorenvarma onko tämän mukainen palvelu sopiva itsellesi, niin onnistut kokeilla tahtomaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.