Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Rikosreportaasi Pohjoismaista 1987 maksuttomasti

Rikosreportaasi Pohjoismaista on kokoelma jännittäviä ja autenttisia poliisitarinoita Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Tarinat ovat rikostutkimuksissa mukana olleiden poliisien kirjoittamia. Tarinat ovat saaneet päätöksensä ja rikosten tekijät on tuomittu.

Rikosreportaasit ovat hengästyttävää luettavaa, sillä totuus on usein tarua ihmeellisempää. Lukija pääsee kurkistamaan Skandinavian poliisihistorian dramaattisimpiin tarinoihin ja tutustumaan siihen palapeliin, joka on koottava syyllisten löytämiseksi.
Rikosreportaasi-sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2020-08-10

Lukija

Christian Sandström

Äänikirjan pituus

705 min

E-kirjan pituus

252 sivua

Tietoa kirjasta Rikosreportaasi Pohjoismaista 1987

Rikosreportaasi Pohjoismaista 1987 on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän fastastisen teoksen on laatinut Eri Tekijöitä. Teoksen pituus on 252. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä kyydissä saat peräti 11:45:29 h. Äänikirja ei pidättele kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sen sijaan saatat nyt iloita kirjasta heti kun haluat vaika autolla ajaessa. Kirjan on lukenut Christian Sandström. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-08-10 julkasijan Saga Egmont toimesta. Aloita heti äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin pystyt iloitsemaan kirjoista kokonaan aintlaatuisella keinolla. Tarviit vain kännykän niin kyydissäsi on mittaamattomasti kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat perinteisesti 10-15€ kuukausimaksulla, millä kykenet kuuntelemaan rajatomasti monia äänikirjoja ja lukemaan mielenkiintoisia digitaalisia kirjoja. Jos edelleen epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä ohjelmaa, niin testaa sitä samantien 2 viikon ajan.