Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Rikosreportaasi Pohjoismaista 1993 maksuttomasti

Rikosreportaasi Pohjoismaista on kokoelma jännittäviä ja autenttisia poliisitarinoita Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Tarinat ovat rikostutkimuksissa mukana olleiden poliisien kirjoittamia. Tarinat ovat saaneet päätöksensä ja rikosten tekijät on tuomittu.

Rikosreportaasit ovat hengästyttävää luettavaa, sillä totuus on usein tarua ihmeellisempää. Lukija pääsee kurkistamaan Skandinavian poliisihistorian dramaattisimpiin tarinoihin ja tutustumaan siihen palapeliin, joka on koottava syyllisten löytämiseksi.
Rikosreportaasi-sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2020-06-19

Lukija

Sami Lalou

Äänikirjan pituus

655 min

E-kirjan pituus

234 sivua

Tietoa kirjasta Rikosreportaasi Pohjoismaista 1993

Rikosreportaasi Pohjoismaista 1993 on sykähdyttävä sekä hauska jannitys, mikä ei toden totta jätä lukijaansa vaisuksi. Tämän on kirjoittanut Eri Tekijöitä. Kyseisestä kirjasta löytyy 234 sivua, joiden rinnalla onnistut viettää mahtavia tuntemuksia. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä innoittamana vietät peräti 10:55:43 h. Äänikirjaa kykenee kuunnella täsmälleen siellä missä milloinkin kuljetkaan eli se tekee matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. Äänikirjan hurmaavana äänenä toimii Sami Lalou. Äänikirja on julkaistu 2020-06-19 ja kirjan julkaisijana toimii Saga Egmont. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi kokonaan tuoreen oven kirjojen maailmaan. Äänikirjat ja elektroniset kirjat reissaavat sopivasti mukana omassa kännykässäsi. Jos mielit mennä oikeasti kirjojen pauloihin, sinun pitää vain suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 20€ ja hyödynnettävänäsi on valtava kokoelma omalaatuisia e-kirjoja. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän kaltainen sovellus kelpo itsellesi, niin onnistut yrittää tahtomaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.