E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Rikosreportaasi Pohjoismaista 1994 maksuttomasti

Rikosreportaasi Pohjoismaista 1994 kertoo pitkän rivin jännittäviä ja autenttisia poliisitarinoita Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Tarinat ovat rikostutkimuksissa mukana olleiden poliisien kirjoittamia. Tarinat ovat saaneet päätöksensä ja tuomiot niistä on annettu.

Rikosreportaasi Pohjoismaista 1994 on hengästyttävää luettavaa – totuus kun on usein tarua ihmeellisempää. Lukija pääsee kurkistamaan muutamien Skandinavian poliisihistorian dramaattisimpien tarinoiden kulissien taakse, ja tutustumaan siihen palapeliin, minkä syyllisten selvittäminen vaatii. Parhaat True Crime tarinat

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2018-10-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

109 sivua

Tietoa kirjasta Rikosreportaasi Pohjoismaista 1994

Mieleenpainuva Rikosreportaasi Pohjoismaista 1994 on suurenmoinen jannitys, jota luettaessa kellonaika katoaa kokonaan. Kirjan on kirjoittanut Eri Tekijöitä. Kyseisestä kirjasta löytää 109 sivua, joiden seassa voit saada unohtumattomia oivaluksia. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka parissa vietät lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirjaa kykenee kuunnella täsmälleen siellä missä kuljetkaan joten se tekee matkastasi kiinnostavamman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2018-10-22 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat tykkänään uuden konstin nautiskella kirjoista. Kun sinulla on omistamasi kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on myös taskussasi tuhansia eri kirjoja. Tämä kaikki onnistuu tilittämällä 10 - 20e kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman summan kirjoja missä ikänään liikut. Usea palveluista tarjoilee niin ikään ilmaisen kokeilun, tähän tapaan pystyt rajattomasti tutkia palvelua ilman euroakaan*.