Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Rikosreportaasi Pohjoismaista 2013 maksuttomasti

Rikosreportaasi Pohjoismaista on kokoelma jännittäviä ja autenttisia poliisitarinoita Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Tarinat ovat rikostutkimuksissa mukana olleiden poliisien kirjoittamia. Tarinat ovat saaneet päätöksensä ja rikosten tekijät on tuomittu.

Rikosreportaasit ovat hengästyttävää luettavaa, sillä totuus on usein tarua ihmeellisempää. Lukija pääsee kurkistamaan Skandinavian poliisihistorian dramaattisimpiin tarinoihin ja tutustumaan siihen palapeliin, joka on koottava syyllisten löytämiseksi.
Rikosreportaasi-sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2020-06-03

Lukija

Teemu Mäkinen

Äänikirjan pituus

628 min

E-kirjan pituus

190 sivua

Tietoa kirjasta Rikosreportaasi Pohjoismaista 2013

Rikosreportaasi Pohjoismaista 2013 on jännä ja kiintoisa jannitys, joka ei varmasti jätä kuuntelijaansa kylmäksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Eri Tekijöitä. Kyseinen jannitys pitää sisällään 190 sivua, joiden seassa nauttia vaikka moni hetki. Lisäksi digitaalisesta kirjasta löytyy myös kuunneltava versio, jonka kesto on 10:28:02 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella täsmälleen siellä missä milloinkin menetkään joten se tekee matkasta kiehtovamman. Kirjan vetoavana kertojana toimii Teemu Mäkinen. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-03 julkasijan Saga Egmont toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat tykkänään modernin keinon nauttia kirjoista. Se onnistuu luonnikkaasti, mikäli omistat puhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on vaivatonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Kun vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä ohjelmaa, niin testaa sitä 2 viikon ajan.