Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Rikosreportaasi Pohjoismaista 2015 maksuttomasti

Rikosreportaasi Pohjoismaista on kokoelma jännittäviä ja autenttisia poliisitarinoita Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Tarinat ovat rikostutkimuksissa mukana olleiden poliisien kirjoittamia. Tarinat ovat saaneet päätöksensä ja rikosten tekijät on tuomittu.

Rikosreportaasit ovat hengästyttävää luettavaa, sillä totuus on usein tarua ihmeellisempää. Lukija pääsee kurkistamaan Skandinavian poliisihistorian dramaattisimpiin tarinoihin ja tutustumaan siihen palapeliin, joka on koottava syyllisten löytämiseksi.
Rikosreportaasi-sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2020-06-04

Lukija

Juha Uutela

Äänikirjan pituus

901 min

E-kirjan pituus

304 sivua

Tietoa kirjasta Rikosreportaasi Pohjoismaista 2015

Vauhdikas Rikosreportaasi Pohjoismaista 2015 on upea jannitys, jota kuunneltaessa vuorokaudenaika katoaa täysin. Eri Tekijöitä on teoksen kirjoittajana. Rikosreportaasi Pohjoismaista 2015 on pituudeltaan 304 sivua, elikä oikein hyvä pituus lukemiseen. Ethän missään nimessä tyydy ainoastaan digitaaliseen kirjaan, vaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 15:01:20 tunnissa. Äänikirjaa saattaa kuunnella ihan siellä missä milloinkin menet ja se tekee matkastasi mukaansatempaavamman. Kirjan miellyttävänä kertojana toimii Juha Uutela. Teos on alunperin julkaistu 2020-06-04 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin mahtava keinolukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä missään tapauksessa kuljetkaan. Äänikirjat ja e-kirjat liikkuvat mukvasti mukana kännykässäsi. Kun haluat mennä' oikeasti e-kirjojen maailmaan, sinun alkaa vain tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 15euroa ja sinulla on mahtava kokoelma e-kirjoja. Äänikirjojen yrittäminen on myös erittäin vaivatonta, koska kykenet sitoutumatta yrittää ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.