Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Rikosreportaasi Suomesta 1987 maksuttomasti

Rikosreportaasi Suomesta sisältää monia jännittäviä ja autenttisia poliisiselontekoja Suomesta. Tutkintatyössä mukana olleet poliisit ovat kirjoittaneet selonteot. Kaikki tapaukset on käsitelty loppuun ja niistä on langetettu tuomiot. Reportaasia lukiessa voi vain haukkoa henkeä ja todeta, että todellisuus on tarua ihmeellisempää.

Lukija saa seikkaperäisen kuvauksen pohjoismaisen poliisihistorian dramaattisimmista tapauksista ja tutustuu siihen palapeliin, joka liittyy rikollisten löytämiseen.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Kertomukset ja kokoelmat on julkaistu, kun ne kirjoitettiin, ja ne voivat joissain yksittäistapauksissa sisältää vanhentunutta tai kiistanalaista materiaalia. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei ole kustantajan kannanotto.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-09-18

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

293 min

E-kirjan pituus

103 sivua

Tietoa kirjasta Rikosreportaasi Suomesta 1987

Rikosreportaasi Suomesta 1987 on häkellyttävä sekä kiintoisa jannitys, joka ei jätä lukijaansa kylmäksi. Kirjan tekijänä on ollut Eri Tekijöitä. Tämä kirja on sivumäärältään 103 sivua, eli lukuiloa riittää moneksi ajankohdaksi. Tässä tapauksessa ei ole silti välttämätöntä tyytyä pelkästään luettavaan versioon, lisänä tarjolla on kanssa 4:53:17 h pitkä äänikirja. Äänikirja ei rajoita iloitsemaan kirjasta yksin silloin kun onnistut lukemaan, päinvastoin saatat nyt nauttia kirjasta missä haluat kuten pyöräilessä. Äänikirjan hurmaavana äänenä toimii Toni Kamula. Kirjan on julkaissut Saga Egmont 2019-09-18. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin avaat aivan uuden oven kirjojen tykö. Tarviit vain puhelimen niin mukanasi on monia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on kivutonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Mikäli vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä tätä sovellusta, niin yritä sitä nyt 2 viikon ajan.