Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Rikosreportaasi Suomesta 1994 maksuttomasti

Rikosreportaasi Suomesta sisältää monia jännittäviä ja autenttisia poliisiselontekoja Suomesta. Tutkintatyössä mukana olleet poliisit ovat kirjoittaneet selonteot. Kaikki tapaukset on käsitelty loppuun ja niistä on langetettu tuomiot. Reportaasia lukiessa voi vain haukkoa henkeä ja todeta, että todellisuus on tarua ihmeellisempää.

Lukija saa seikkaperäisen kuvauksen pohjoismaisen poliisihistorian dramaattisimmista tapauksista ja tutustuu siihen palapeliin, joka liittyy rikollisten löytämiseen.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Kertomukset ja kokoelmat on julkaistu, kun ne kirjoitettiin, ja ne voivat joissain yksittäistapauksissa sisältää vanhentunutta tai kiistanalaista materiaalia. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei ole kustantajan kannanotto.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-04-22

Lukija

Ville-Veikko Niemelä

Äänikirjan pituus

346 min

E-kirjan pituus

99 sivua

Tietoa kirjasta Rikosreportaasi Suomesta 1994

Lue nyt touhukas jannitys Rikosreportaasi Suomesta 1994, minkä rinnalla koet suurenmoisia hetkiä. Teoksen kirjoittajana on ollut Eri Tekijöitä. Kyseinen Style on sivumäärältään 99 sivua, eli iloa riittää runsaasti lukuhetkeksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä messissä kuuntelet lukuhetkiä jopa 5:46:10 h. Äänikirja on fantastinen keino kuunnella kirjaa olitpa sitten ratikassa, bussissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Kirjan sointuvana lukijana toimii Ville-Veikko Niemelä. Tämän kirjan julkaisi Saga Egmont 2019-04-22. Pane alulle oitis äänikirjoihin sekä e-kirjoihin tutustuminen jolloin kykenet iloitsemaan kirjoista hyvin tuoreella keinolla. Tämä kaikki toimii luonnikkaasti, mikäli vain omistat puhelimen. Sovellukset pyörivät kiinteällä maksulla, jolla pääset kuuntelemaan äärettömästi lukuisia äänikirjoja ja lukemaan mukaansatempaavia elektronisia kirjoja. Usea palveluista tarjoilee toisaalta vapaan kokeilujakson, tällä tavoin kykenet kahleettomasti kokeilla sovellusta ilman maksuja*.