Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Rikosreportaasi Suomesta 2002 maksuttomasti

Rikosreportaasi Suomesta sisältää monia jännittäviä ja autenttisia poliisiselontekoja Suomesta. Tutkintatyössä mukana olleet poliisit ovat kirjoittaneet selonteot. Kaikki tapaukset on käsitelty loppuun ja niistä on langetettu tuomiot. Reportaasia lukiessa voi vain haukkoa henkeä ja todeta, että todellisuus on tarua ihmeellisempää.

Lukija saa seikkaperäisen kuvauksen pohjoismaisen poliisihistorian dramaattisimmista tapauksista ja tutustuu siihen palapeliin, joka liittyy rikollisten löytämiseen.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Kertomukset ja kokoelmat on julkaistu, kun ne kirjoitettiin, ja ne voivat joissain yksittäistapauksissa sisältää vanhentunutta tai kiistanalaista materiaalia. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei ole kustantajan kannanotto.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-06-28

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

318 min

E-kirjan pituus

105 sivua

Tietoa kirjasta Rikosreportaasi Suomesta 2002

Rikosreportaasi Suomesta 2002 on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän on kirjoittanut Eri Tekijöitä. Tämän pituus on 105. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka kera koet lukuhetkiä peräti 5:18:25 h. Äänikirjaa onnistuu kuunnella ihan siellä jossa ikinä liikut joten se luo matkastasi mukaansatempaavamman. Tässä lukijana on Jukka Pitkänen. Teos on julkaistu 2019-06-28 ja teoksen julkaisijana toimii Saga Egmont. E- ja äänikirjat tarjoilevat loistavan tilaisuuden nauttia kiinnostavista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Tarvitset pelkästään puhelimen jolloin mukanasi on valtavan paljon kirjoja. Tämä tapahtuu maksamalla 10 - 15e kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän summan kirjoja missä milloinkaan kuljet. Paras asiakkaalle on että, lähimain kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat maksutonta kokeilujaksoa milloin saatat rajoittamattomasti kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja ja miettiä onko palvelu juuri sinulle oikea.