Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Rikosreportaasi Suomesta 2004 maksuttomasti

Rikosreportaasi Suomesta sisältää monia jännittäviä ja autenttisia poliisiselontekoja Suomesta. Tutkintatyössä mukana olleet poliisit ovat kirjoittaneet selonteot. Kaikki tapaukset on käsitelty loppuun ja niistä on langetettu tuomiot. Reportaasia lukiessa voi vain haukkoa henkeä ja todeta, että todellisuus on tarua ihmeellisempää.

Lukija saa seikkaperäisen kuvauksen pohjoismaisen poliisihistorian dramaattisimmista tapauksista ja tutustuu siihen palapeliin, joka liittyy rikollisten löytämiseen.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Kertomukset ja kokoelmat on julkaistu, kun ne kirjoitettiin, ja ne voivat joissain yksittäistapauksissa sisältää vanhentunutta tai kiistanalaista materiaalia. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei ole kustantajan kannanotto.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-07-24

Lukija

Jarmo Mäkinen

Äänikirjan pituus

376 min

E-kirjan pituus

127 sivua

Tietoa kirjasta Rikosreportaasi Suomesta 2004

Kuuntele välittömästi mielenkiintoinen jannitys Rikosreportaasi Suomesta 2004, minkä mukana koet ainutkertaisia fiiliksiä. Eri Tekijöitä on kirjan kirjoittajana. Tämä jannitys pitää sisällään 127 sivua, joiden parissa iloita vaikka moni hetkinen. Sinun ei ole kuitenkaan välttämätöntä tehdä valinta yksin luettavaan versioon, lisäksi valittavana on kanssa 6:16:13 h pitkä äänikirja. Tämä kirja ei hillitse sinua nautiskelemaan kirjasta ainoastaan silloin kun onnistut lukemaan, sen sijaan onnistut iloita kirjasta missä tahansa tahdot vaika junassa. Kirjan lukee Jarmo Mäkinen. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-07-24 julkasijan Saga Egmont toimesta. E- ja äänikirjat tarjoavat kiehtovan mahdollisuuden nautiskella upeista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Se koko juttu toimii sulavasti, kun omistat kännykän. Äänikirjasovellukset pyörivät normaalisti tietyllä maksulla, jolla pystyt kuuntelemaan rajatomasti monia äänikirjoja ja lukemaan vaikuttavia digitaalisia kirjoja. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen palvelu soveluas sinulle, niin onnistut yrittää valitsemaasi sovellusta sitoutumatta 2 viikon ajan.