Äänikirja

Lue tai kuuntele

Elly Griffiths - Risteyskohdat maksuttomasti

Uusi tunnelmallinen brittidekkarisarja.

Elly Griffithsin huippusuosittu ja odotettu Ruth Galloway -sarja alkaa! Luvassa on oivasti punottuja juonia, kohtaamisia menneisyyden kanssa sekä terävä ja inhimillinen päähenkilö.

Arkeologi Ruth Gallowayn akateeminen elämä järkkyy, kun poliisi ottaa yllättäen yhteyttä: muinaisen paalukehän liepeiltä on löytynyt ihmisen luita. Onko kyseessä kymmenen vuotta aiemmin kadonnut tyttö vai historiallinen löytö? Etsivä Harry Nelson ei suostu luovuttamaan, vaikka jäljet ovat kylmenneet kauan sitten. Kun toinenkin tyttö katoaa, muuttuu Ruthin neuvonantajan rooli vaaralliseksi. Dekkaristi Elly Griffithsin menestyksen salaisuus on itsenäisen ja älykkään Ruthin, sitkeän poliisin ja Norfolkin rikkaan menneisyyden yhdistelmässä."Ensiluokkaiset henkilöt ja kylmäävä tarina pitävät otteessaan viimeiselle sivulle saakka." –Kirkus Reviews"Huiman tunnelmallinen mysteeri Norfolkin rannikon marskimailta." –The New York Times"Loistava aloitus sarjalle, jolle voi povata laajaa lukijakuntaa kautta dekkarigenren." –Booklist"Galloway on yksi meistä, fiksu, menestynyt ja silti hiukan epävarma itsestään. Hänestä lukijat haluavat kuulla lisää." –USA Today

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elly Griffiths

Julkaistu

2019-02-08

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

573 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Risteyskohdat

Kiintoisa Risteyskohdat on suurenmoinen jannitys, jota kuunnellessa kellonaika häviää aivan. Elly Griffiths toimii teoksen kirjoittajana. Kyseinen jannitys pitää sisällään 0 sivua, minkä parissa nautiskella jopa useampi ilta. Ethän tyydy yksin digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 9:33:44 tunnissa. Äänikirja on mukava tapa kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet bussissa ja se saa myöskin kävelystä kivemman. Tämän äänikirjan sinulle lukee Krista Putkonen-Örn. Kirjan on julkaissut Tammi 2019-02-08. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan kokonaan innovatiivisen tavan nautiskella kirjoista. Mikäli sinulla on ikioma älypuhelimesi mukana, niin sinulla on lisäksi mukanasi lukemattomia eri kirjoja. Jos vaadit päästä kunnollisesti äänikirjojen pauloihin, sinun tulee ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15euroa niin hyödynnettävänäsi on jättimäinen yhditelmä omalaatuisia kirjoja. Monet ohjelmista tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson, siten kykenet rajattomasti yrittää palvelua ilman maksuja*.