Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Viveca Sten - Ristiaallokossa maksuttomasti

Hengästyttävää jännitystä hyisessä Sandhamnissa.

Viveca Stenin dekkari Ristiaallokossa vie talvisen kolkkoon Sandhamniin. Jouluaaton lumimyrsky ulvoo yli saaren, kun lautalle juoksee ahdistunut nainen.

Tapaninpäivänä löytyy hotellin rannasta ruumis, ja rikosylikonstaapeli Thomas Andreasson joutuu keskeyttämään jouluvapaansa. Selviää, että tapaukseen liittyy uhkauksia saanut, tunnettu sotakirjeenvaihtaja, muukalaisvastaisia aineksia sekä harvinaisen huolellinen murhaaja. Thomas etsii kiivaasti yhteistä nimittäjää, kun vastaan tulee uusia surmatapauksia. Samaan aikaan Thomaksen lapsuudenystävä Nora Linde joutuu tilanteeseen, jossa hänen ammatillinen kunniansa kyseenalaistetaan. Noran on pakko tehdä päätös, joka muuttaa hänen koko elämänsä. Ristiaallokossa on bestsellerkirjailija Viveca Stenin kuudes rikosromaani poliisimies Thomas Andreassonista ja juristi Nora Lindestä. Se on tiheä kertomus petetyistä toiveista, tukahdutetuista muistoista ja kätketystä häpeästä.

Viveca Sten (s. 1959) on entinen juristi ja nykyinen täysipäiväinen dekkarikirjailija. Hän asuu talvet Tukholmassa ja kesät sukunsa huvilassa Sandhamnin saarella, minne hän rikostarinansakin sijoittaa. Stenin rikostarinoissa perheellä ja ihmissuhteilla on keskeinen rooli niin päähenkilöiden arjessa kuin rikosten motiivinakin, aivan kuten oikeassa elämässä. Stenin rakastetuista dekkareista on tehty Suomessakin nähty tv-sarja Murha Sandhamnissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Viveca Sten

Julkaistu

2017-01-12

Lukija

Jani Karvinen

Äänikirjan pituus

664 min

E-kirjan pituus

241 sivua

Tietoa kirjasta Ristiaallokossa

Ristiaallokossa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Viveca Sten. Ristiaallokossa on pituudeltaan 241 sivua, eli näinollen osuva pituus lukemiseen. Sinun ei ole silti välttämätöntä tyytyä yksin luettavaan versioon, vaan kuunneltavissa on lisäksi 11:04:53 h pitkä äänikirja. Tämä kirja ei hillitse sinua nautiskelemaan kirjasta vain siihen aikaan kun onnistut lukemaan, vaan sinun on mahdollista nyt iloita kirjasta aina kun haluat esimerkiksi bussissa. Tätä äänikirjaa lukee Jani Karvinen. Kirja on alunperin julkaistu 2017-01-12 julkaisijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat tykkänään uudenlaisen konstin iloita kirjoista. Tarvitset puhelimen niin mukanasi on rajattomasti kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on mukavaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Äänikirjojen koettaminen on niin ikään vilpittömän mutkatonta, koska voit rajattomasti testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.