Lue tai kuuntele

Anne Mette Hancock - Ruumiskukka maksuttomasti

Peto voi olla kuka tahansa meistä

Anne Mette Hancockin Ruumiskukka on kova trilleri kostosta ja oikeudenmukaisuudesta

Journalisti Heloise Kaldan on keskellä pahinta painajaistaan. Tähtireportterin lähde on paljastunut valehtelijaksi ja Kaldanin ura lähestyy paljastuksen seurauksena romahtamispistettä. Työelämänsä seinien kaatuessa Kaldan saa yllättäen arvoituksellisen kirjeen murhasta etsintäkuulutetulta Anna Kieliltä.

Konstaapeli Erik Schäfer löytää ensimmäistä kertaa vuosiin johtolangan Anna Kielin olinpaikasta samalla, kun Kielin tapauksesta kirjoittanut journalisti löydetään kuolleena kotoaan. Onko Kiel murhannut uudelleen, vai onko tappajia enemmän kuin yksi? Schäferin uppoutuessa Kielin tapaukseen jokainen yksityiskohta vaikuttaa johtavan tavalla tai toisella Heloise Kaldaniin. Uhrien kasautuessa Kaldan ja Schäfer joutuvat jäljittämään murhaajan yhdessä. Ei vain katkaistakseen murhien sarjan vaan säilyäkseen elossa.

Ruumiskukka on Anne Mette Hancockin viiltävän jännittävän Kaldan & Schäfer -trillerisarjan ensimmäinen osa. Sarjassa Heloise ja Erik joutuvat kohtaamaan toinen toistansa verisempiä väkivaltarikoksia ja todistamaan sen, kuinka brutaali peto ihminen voi pahimmillaan olla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anne Mette Hancock

Julkaistu

2021-04-27

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Ruumiskukka

Kuuntele nyt jännittävä jannitys Ruumiskukka, jonka mukana koet vertaistaan vailla olevia tunteita. Kirjan kirjoitti Anne Mette Hancock. Ruumiskukka on pituudeltaan 0 sivua, elikä oikein mainio pituus luettavaksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä seurassa koet lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja onkin erinoimainen käytäntö nauttia kirjaa olitpa sitten ratikassa, autossa tai esimerkiksi kävelyllä. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2021-04-27 ja kirjan julkaisijana on tuntematon. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle täysin tuoreen oven kirjojen pariin. Tarviit pelkästään älypuhelimen ja kyydissäsi on tuhansia kirjoja. Tilittämällä sovitun kuukausimaksun avaat siis oven kirjojen maailmaan, missä ei varmasti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Kirjojen koettaminen on lisäksi äärimmäisen helppoa, koska voit rajattomasti kokeilla sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.