Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Ruumis meressä maksuttomasti

Islannin poliisi kohtasi helmikuussa 2004 näyn, jossa ulkomaalaisen, tuntemattoman mieshenkilön ruumis oli upotettu mereen syrjäisessä satamassa painavien ketjujen ja troolipainon avulla. Ruumiissa oli lukuisia pistohaavoja, vainaja oli sidottu paksulla köydellä ja pakattu jätesäkkiin.
Vuoden 2004 helmikuun alku oli ollut epätavallisen myrskyisä Itä-Islannissa. Lumimyrskyt olivat tukkineet monet tiet ja aiheuttaneen alueella suuria vahinkoja.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Kertomukset ja kokoelmat on julkaistu, kun ne kirjoitettiin, ja ne voivat joissain yksittäistapauksissa sisältää vanhentunutta tai kiistanalaista materiaalia. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei ole kustantajan kannanotto. Pohjolan poliisi kertoo -sarja sisältää laajan valikoiman todellisia rikostapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Henkeäsalpaavissa tarinoissa uppoudutaan Pohjolan poliisien jännittävimpiin tapauksiin, ja rikoksista kertovat poliisit ovat itse olleet mukana niiden selvittämisessä. Sarjassa lukija pääsee kokoamaan mutkikasta palapeliä syyllisten löytämiseksi. Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä. rn

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-12-06

Lukija

Jarmo Mäkinen

Äänikirjan pituus

57 min

E-kirjan pituus

23 sivua

Tietoa kirjasta Ruumis meressä

Lumoava Ruumis meressä on hurja jannitys, mitä kuunnellessa ajankulu haihtuu aivan. Kirjan kirjoittajana on ollut Eri Tekijöitä. Kyseinen jannitys pitää sisällään 23 sivua, minkä seassa olla jopa moni hetkinen. Luettavan kirjan ohella tarjolla on omaperäinen äänikirja, jonka avulla vietät normaalinopeudella 0:57:55 tuntia. Äänikirjaa kykenee kuunnella juuri siellä jossa kuljet ja se luo matkasta mukaansatempaavamman. Äänikirjan hurmaavana lukijana toimii Jarmo Mäkinen. Tämän teoksen julkaisi Saga Egmont 2019-12-06. E- ja äänikirjat tuottavat miellyttävän sauman nauttia kiinnostavista kirjoista matkalla tai kotona. Kunhan sinulla on omistamasi puhelimesi seurassasi, niin sinulla on myös taskussasi satoja eri kirjoja. Tämä onnistuu tilittämäll 10 - 15euron kk-maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman summan kirjoja missä koskaan liikut. Parasta käyttäjälle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat vapaata ilmaisjaksoa ja siten saatat sitoutumatta kuunnella parin viikon ajan äänikirjoja ja miettiä onko palvelu juuri sinulle sovelias.