E-kirja

Lue tai kuuntele

Matti Almila - Ruumis Ruotsin linjalla maksuttomasti

Ilta-Sanomiin soittaa tuntematon mies. Hän kertoo miehen pudonneen eilen ruotsinlaivalta mereen. Näytti siltä, että hänet työnnettiin laidan yli. Toimittajat eivät saa yksityiskohtia selville, eivät edes soittajan nimeä.

Pari päivää myöhemmin Turun rannikolle huuhtoutuu ruumis. Tästä alkaa rikostutkinta, jota siivittävät myös toimittajien omat selvitykset. Mitä on tapahtunut? Miten salaperäinen puhelu liittyy tähän kuolemaan? Onko kyseessä edes rikos? Matti Almila (1927-1998) oli suomalainen kirjailija ja pakinoitsija. Hänet tunnetaan erityisesti rikosromaaneista ja pseudonyymillä Kai de Puu julkaistuista pakinoista. Hän oli kokenut toimittaja ja kirjoitti useisiin eri lehtiin. Toimittajan ammattitaito näkyy hänen romaaneissaan, joiden juoni kulkee sujuvasti. Yksityiskohdat ovat kohdallaan, ja juoni avautuu lukijalle tutkinnanomaisella logiikalla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Matti Almila

Julkaistu

2020-09-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

87 sivua

Tietoa kirjasta Ruumis Ruotsin linjalla

Ruumis Ruotsin linjalla on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän on kirjoittanut Matti Almila. Lukemista löytää 87 sivua, joiden rinnalla mahdat tuntea unohtumattomia oivaluksia. Kyseisestä teoksesta onnistuu myös äänikirja versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei pidättele iloitsemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sitä vastoin voit nautiskella kirjasta silloin kun mielit kuten vaikka pyöräilessä. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-09-04 ja teoksen julkaisijana on Saga Egmont. Ääni – ja e-kirja onkin maittava keinolukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä milloinkaan oletkaan. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat valitsemasi ohjelman. Silloin kun haluat mennä' todella kirjojen maailmaan, niin sinun pitää ainoastaan tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 15euroa jolloin käytössäsi on huikea valikoima äänikirjoja. Iso osa ohjelmista tarjoaa niin ikään maksuttoman ilmaisjakson, tähän tapaan pystyt kahleettomasti tutkia sovellusta ilman euroakaan*.