Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Patricia G. Bertényi - Salaisuuksien galleria maksuttomasti

Kiehtova mysteeri taidemaailmasta

Gallerian seinällä on valtava maalaus. Se huutaa apua. Arvoituksellinen jännitysromaani uudelta kotimaiselta tekijältä.

FBI:n entisellä erikoisasiantuntijalla taidehistorioitsija Jackie Saratogalla on erikoiskyky: hän kuulee taulut, niiden puheen, laulun, naurun. Mutta kun Jackie eräänä päivänä astuu sisään gallerian ovesta, hänen korviinsa kantautuu jotain sellaista mitä hän ei ole koskaan aiemmin kuullut: seinällä roikkuva valtava maalaus valittaa ja kirkuu, huutaa apua.

Pian paljastuu että taulun maalannut Rodolfo on kuollut vuosia sitten hämärissä olosuhteissa ja että hänen mesenaattinsa epäillään sotkeutuneen murhaan. Poliisi ei ole koskaan onnistunut selvittämään tapausta, mutta Jackien avulla murhaaja voidaan kenties vihdoin saada kiinni.

Patricia G. Bertényi (s. 1973) on unkarilaissyntyinen turkulainen, jolla on sukujuuria niin Ranskassa, Saksassa kuin Kreetalla. Hän on opiskellut latinaa, klassista arkeologiaa ja taidehistoriaa ja suorittanut libristin ammattitutkinnon. Nykyisin hän työskentelee sairaanhoitajana teho-osastolla ja opiskelee valokuvausta New York Institute of Photographyssä. Salaisuuksien galleria on hänen esikoisromaaninsa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Patricia G. Bertényi

Julkaistu

2019-09-10

Lukija

Heljä Heikkinen

Äänikirjan pituus

637 min

E-kirjan pituus

242 sivua

Tietoa kirjasta Salaisuuksien galleria

Kuuntele välittömästi tapahtumarikas jannitys Salaisuuksien galleria, minkä parissa tunnet ainutkertaisia hetkiä. Tämän on kirjoittanut Patricia G. Bertényi. Teoksen pituus on 242. Ethän tyydy pelkästään e-kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 10:37:14 tunnissa. Äänikirja voi olla loistava tapa kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet bussissa ja saa lisäksi lenkistä jännittävämmän. NAME äänikirjan lukija ääni on Heljä Heikkinen. Tämän kirjan julkaisi Tammi 2019-09-10. E- sekä äänikirjat jakavat oivan sauman nautiskella mielenkiintoisista kirjoista matkalla ja kotona. Silloin kun sinulla on ikioma puhelimesi mukana, niin sinulla on myös mukanasi lukemattomia eri kirjoja. Tämä tapahtuu tilittämäll 10 - 15€ kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä kuljet. Kun et ole takuuvarma onko tämän mukainen sovellus asiallinen itsellesi, niin kykenet testata valitsemaasi ohjelmaa rajattomasti 2 viikon ajan.