E-kirja

Lue tai kuuntele

Stein Riverton - Salaperäinen vihollinen maksuttomasti

Ratsumestari Ivar Ryen appi joutuu pahoinpitelyn ja murhayrityksen uhriksi. Ivaria epäillään appensa pahoinpitelystä, sillä epäonnistunut kihlaus miehen tyttäreen on tehnyt Ivarista kylän silmätikun.

Asbjörn Krag on kuitenkin vakuuttunut ystävänsä syyttömyydestä, ja hän matkustaa maalaispitäjään tutkimaan rikosta. Mysteeri paljastuu odotettua salaperäisemmäksi, kun kylässä tapahtuu jälleen kummia ja epäilyksen varjo lankeaa Ryen päälle. Onnistuuko Krag selvittämään rikoksen ja pelastamaan ystävänsä perättömiltä syytteiltä? Stein Riverton (1884–1934, omalta nimeltään Sven Elvestad) oli norjalainen toimittaja ja kirjailija. Hän kirjoitti useita artikkeli- ja novellikokoelmia mutta tuli tunnetuksi erityisen kutkuttavista salapoliisiromaaneistaan. Rivertonin suosituimmassa, Kristianiaan (nyk. Osloon) sijoittuvassa kirjasarjassa seurataan etsivä Asbjörn Kragin seikkailuja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Stein Riverton

Julkaistu

2020-09-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

100 sivua

Tietoa kirjasta Salaperäinen vihollinen

Kiehtova Salaperäinen vihollinen on ihastuttava jannitys, jota kuunneltaessa kellonaika katoaa kerrassaan. Tämän ensiluokkaisen teoksen on tehnyt Stein Riverton. Tämä Style of music on pituudeltaan 100 sivua, toisin sanoen kirjaa riittää lukuisaksi toviksi. Lisänä kirjasta löytyy samoin kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on mukava tyyli nauttia kirjaa ollessasi junassa, taksissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Äänikirjan lukijana on tuntematon. Teos on julkaistu 2020-09-04 ja kirjan julkaisijana toimii Saga Egmont. Aloita välittömästi äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin kyet nauttimaan kirjoista aivan tuoreella tavalla. Tarvitset vaan älypuhelimen ja messissä on valtavan paljon kirjoja. Maksamalla noin 10€ kuukausimaksun avaat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei taatusti lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Äänikirjojen yrittäminen on myös äärimmäisen helppoa, koska pystyt rajattomasti yrittää sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.