E-kirja

Lue tai kuuntele

Maailman Historia - Sarjamurhaajia ja kannibaaleja maksuttomasti

"Sarjamurhaajia ja kannibaaleja" uppoutuu historian pahimpien sarjamurhaajien tarinoihin. Lontoossa näennäisen normaalia elämää eleli Reginald Christie vaimonsa Ethelin kanssa, mutta hänellä oli pimeä puolensa. Seitsemän naista ja sylivauva murhattiin ja syytön mies hirtettiin ennen kuin Christie viimein paljastui.

Kirjassa kerrotaan myös sadistisesta ja verenhimoisesta tappajasta Ted Bundysta sekä klovniksi pukeutuneesta murhaajasta, joka tappoi ja kidutti nuoria poikia ja pakeni poliisia vuosien ajan.

Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maailman Historia

Julkaistu

2020-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

61 sivua

Tietoa kirjasta Sarjamurhaajia ja kannibaaleja

Sarjamurhaajia ja kannibaaleja on jännä sekä mielenkiintoinen jannitys, mikä ei jätä todellakaan kylmäksi. Kirjan tuotti Maailman Historia. Kyseinen jannitys pitää sisällään 61 sivua, minkä mukana iloita moni hetkinen. Luettavan kirjan kera käsillä on hyödyllinen äänikirja, minkä seassa vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja on hyödyllinen keino nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, autossa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Tämän äänikirjan kertoja on tuntematon. Kirja on julkaistu 2020-05-01 ja teoksen julkaisijana toimii Saga Egmont. E- sekä äänikirjat antavat loistavan keinon nauttia jännittävistä kirjoista matkustaessa tai kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat sopivan ohjelman. Äänikirjojen kuunteleminen on luistavaa sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Paras asiakkaalle on että, lähes kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat vapaata kokeilua ja tällä tavalla pystyt vapaasti kuunnella parin viikon ajan kirjoja sekä kokeilla onko sovellus juuri sinulle oikea.