Lue tai kuuntele

Terttu Autere - Sen edestään löytää maksuttomasti

Kun Elias Sorri ilmestyy oppilaaksi asemakylän apteekkiin, kaikki apteekin naiset lankeavat hurmaavan ja hauskan näköisen apteekkioppilaan lumoihin. Apteekin ovi käy tavallista tiheämpään, naisasiakkaita riittää. Kaikki kylän miehet sen sijaan eivät ole yhtä ihastuneita. Eräänä lokakuisena sunnuntaina Sorri löydetään kuolleena vuoteestaan. Ruumiinavauksessa selviää, että mies on tukahdutettu kuoliaaksi. Lääninetsivä Juhani Kuikka kutsutaan selvittämään mystistä rikosta.

Terttu Autereen 1930-luvulle sijoittuva dekkarisarja on ehtinyt viidenteen osaansa. Tuore aviomies Juhani Kuikka joutuu heti eroon Onerva-vaimostaan, mutta onneksi puhelinsoitot Viipurista piristävät etsivän arkea.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Terttu Autere

Julkaistu

2020-10-01

Lukija

Oskari Katajisto

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Sen edestään löytää

Lue vaiheakas jannitys Sen edestään löytää, minkä avulla koet vertaistaan vailla olevia tuntemuksia. Tämän huikean kirjan on kynäillyt Terttu Autere. Kyseinen jannitys pitää sisällään 0 sivua, minkä rinnalla nautiskella moni tovi. Nytkään ei ole siitä huolimatta tarve tehdä valinta ainoastaan luettavaan versioon, tarjolla on myös 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin toimiva tapa kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet bussissa ja se luo lisäksi kävelystä mielenkiintoisemman. Tätä äänikirjaa lukee Oskari Katajisto. Kirja on alunperin julkaistu 2020-10-01 julkaisijan tuntematon toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin mahtava konstilueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä koskaan oletkaan. Tarvitset vain puhelimen ja mukanasi on monia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Kun et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen palvelu soveluas sinulle, niin kykenet kokeilla valitsemaasi sovellusta sitoutumatta 2 viikon ajan.