E-kirja

Lue tai kuuntele

Pasi Ilmari Jääskeläinen - Sielut kulkevat sateessa maksuttomasti

Sairaanhoitaja Judit on kyllästynyt työskentelemään homeisissa sairaaloissa, eikä kohtelias avioliittokaan enää toimi. Elämän rajallisuuteen havahduttuaan hän päättää toteuttaa unelmansa: hankkiutua ensimmäiselle oikealle ulkomaanmatkalle.

Haave joutaa kuitenkin odottaa, kun lapsuudenystävä Martta palkkaa Juditin töihin ylikansalliseen kotisairaanhoitoyritykseen Helsinkiin. Firma vaatii hoitajiltaan "hiukan tavanomaista enemmän", ja palkka on sen mukainen.

Juditin uusi työ ei ole kuitenkaan ihan sitä mitä hän odotti. Juditin on vakoiltava uutta asiakasta, ateisti Leo Moreauta, jolla on firman tarvitsemaa tietoa. Vapaa-ajalla taas pitäisi pelastaa kuolemansairaan kummipojan sielu. Mitä tekee uuden työnantajan salaperäinen Persinger-laite? Ja miksi outo varjo seuraa Juditia pitkin rankkasateiden piiskaamaa Helsinkiä?

Pasi Ilmari Jääskeläisen kolmas romaani Sielut kulkevat sateessa yhdistää kauhukertomuksen ja psykologisen trillerin. Kirja vie perimmäisten kysymysten äärelle: Mitä uskoa tunnustat? Mitä rakastat? Kenen puolella olet?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pasi Ilmari Jääskeläinen

Julkaistu

2013-10-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

399 sivua

Tietoa kirjasta Sielut kulkevat sateessa

Sielut kulkevat sateessa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan teki Pasi Ilmari Jääskeläinen. Sielut kulkevat sateessa on pituudeltaan 399 sivua, siis todella sopiva pituus luettavaksi. E-kirjan lisäksi saatavilla on lisäksi mahtava äänikirja, jonka parissa vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin helppo tapa kuunnella kirjaa silloin kun olet matkustamassa ja luo myös kävelystä jännittävämmän. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2013-10-15 julkaisijan Atena toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat kokonaan uuden konstin iloita kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit parhaan äänikirjasovelluksen. Kun vaadit mennä' oikeasti äänikirjojen maailmaan, sinun aloittaa pelkästään maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20€ jolloin hyödynnettävänäsi on suurenmoinen yhditelmä omalaatuisia e-kirjoja. Paras asiakkaalle on että, melkein kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat maksutonta kokeilua eli pystyt vapaasti kokeilla kahden viikon ajan kirjoja ja selvittää onko sovellus justiinsa sinulle sopiva.