Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Markus Ahonen - Sieluttomat : romaani rikoksista ja omastatunnosta maksuttomasti

Linnanmäki, Flow-festivaali, Vermo... mihin Munkki iskee seuraavaksi?

Nopeakäänteinen jännitysromaani säälimättömästä rikossarjasta Helsingin keskustassa.

Helteen kurittamassa Helsingissä tekee tuhojaan röyhkeä ryöstökopla, joka ei säästä sivullisia. Uskalias joukko iskee yhä uudelleen pääkaupungin ytimeen, rikosylikonstaapeli Markku Isakssonin tutkimusryhmän ponnisteluista huolimatta. Tiivistä ryöstäjäjoukkoa johtaa salaperäinen Munkki, mies joka pakeni lapsuudentragediaa palkkasoturiksi Srebrenican joukkomurhaan vuonna 1995. Ryöstöreissuilla kopla kuuntelee Maurice Ravelin Boleroa rytmittääkseen operaation oikein, mutta toisenlainen bolero kiihtyy heidän ympärillään. Yksi ryöstokoplan jäsenistä haluaa leikistä ulos, mutta Munkin porukasta on vaikea hengissä erota. Kumpi ehtii pysäyttämään Munkin: Isaksson vai menneistä teoista kostoa hautovat ihmiset? Sieluttomat on Markus Ahosen viides Isaksson-dekkari, nopeakäänteinen jännitysromaani, joka kaikuluotaa ihmismielen ja -sielun kykyä sekä hyvään että pahaan. Isaksson-sarjan edellinen kirja Sydämenmurskajaiset ilmestyi 2016.

Sieluttomat on Markus Ahosen viides Isaksson-dekkari, nopeakäänteinen jännitysromaani, joka kaikuluotaa ihmismielen ja -sielun kykyä sekä hyvään että pahaan, riippuen siitä millaiset kortit on käteen lapsuudessa jaettu. Isaksson-sarjan edellinen kirja Sydämenmurskajaiset ilmestyi 2016.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Markus Ahonen

Julkaistu

2019-03-12

Lukija

Lauri Kortelainen

Äänikirjan pituus

817 min

E-kirjan pituus

274 sivua

Tietoa kirjasta Sieluttomat : romaani rikoksista ja omastatunnosta

Sieluttomat : romaani rikoksista ja omastatunnosta on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Markus Ahonen on teoksen kirjoittajana. Sieluttomat : romaani rikoksista ja omastatunnosta on pituudeltaan 274 sivua, joten asiallinen pituus läpi käytäväksi. Älä siitä huolimatta jää pelkästään e-kirjaan, kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 13:37:06 tunnissa. Äänikirja voi olla kätevä keino kuunnella kirjaa silloin kun olet matkustamassa ja se tekee lisäksi lenkistä jännittävämmän. Kirjan on lukenut Lauri Kortelainen. Kyseisen kirjan julkaisi Werner Söderström Osakeyhtiö 2019-03-12. E- ja äänikirjat jakavat oivan keinon nautiskella mielenkiintoisista kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Jos sinulla on ikioma kännykkäsi mukanasi, niin sinulla on seurassasi satoja eri kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät tavallisesti 10-20e kk-maksulla, jolla saattaa kuuntelemaan äärettömästi monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan mielenkiintoisia e-kirjoja. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän vertainen palvelu sopiva itsellesi, niin kykenet testata valitsemaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.