Äänikirja

Lue tai kuuntele

Harlan Coben - Sillä tiellään maksuttomasti

Äitinsä hautajaisten jälkeen Will Klein saa tietää, että Ken on ehkä elossa.

Yksitoista vuotta aiemmin naapurissa asunut Julie Miller, Willin taannoinen ensirakkaus, oli raiskattu ja murhattu kotitalonsa kellarissa. Vaikka Ken oli samanaikaisesti kadonnut jäljettömiin, ei isoveli sentään mikään murhamies ollut. Siitä Will on edelleen vuorenvarma.

Will on pian vaikeuksissa FBI:n kuulusteltavana. Hänen tyttöystävänsä Sheila Rogers oli jokin yö sitten poistunut heidän yhteisestä asunnostaan ja sotkeutunut kahden tuntemattoman miehen murhaan. Myös menneisyyden aaveet ottavat yhteyttä Williin ja tarjoavat hanakasti apuaan Kenin etsinnässä. Kun Sheila lopulta löydetään, Willin sydän särkyy toistamiseen. Kuka haluaa murhata kaikki hänelle rakkaat naiset?

Sillä tiellään on huikea jännityskertomus petollisesti rönsyilevästä veljesrakkaudesta ja sen pirullisen pistävistä ohdakkeista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Harlan Coben

Julkaistu

2016-08-10

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

850 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Sillä tiellään

Sillä tiellään on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen on kirjoittanut Harlan Coben. Kyseinen jannitys pitää sisällään 0 sivua, minkä rinnalla olla vaikka moni tovi. Tietenkin ei ole siitä huolimatta tarve tyytyä yksistään luettavaan versioon, sen sijaan hankittavissa on myös 14:10:17 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin ainutlaatuinen tyyli nauttia kirjaa olitpa metrossa, lentokoneessa tai esimerkiksi lenkillä. Kirjan hurmaavana lukijana toimii Toni Kamula. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2016-08-10 julkasijan StorySide FI toimesta. E- sekä äänikirjat lisäävät hyvän keinon nautiskella kiehtovista kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Tarviit kännykän ja kyydissäsi on monia kirjoja. Silloin kun vaadit päästä kunnolla äänikirjojen maailmaan, sinun pitää pelkästään suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ niin hyödynnettävänäsi on huikea valikoima omalaatuisia äänikirjoja. Useat ohjelmista tarjoaa samoin veloituksettoman ilmaisjakson, milloin voit sitoutumattomasti yrittää palvelua ilman maksuja*.