Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Mikko Porvali - Sinisen kuoleman kuva – Karelia noir I maksuttomasti

Viipuri, 1920. Kaupunki vilisee kieltolain esiin houkuttelemia salakuljettajia, venäläisemigrantteja, kommunistien kuriireja ja sisällissodan orpoja, jotka elättävät itsensä pikkurikoksilla. Kaaoksen keskipisteessä ovat Viipurin Etsivän Osaston komisariot Jussi Kähönen ja Salomon Eckert.

Poliisipari saa selvitettäväkseen kollegan surman, mutta pian kujalta löytyy toinen lainvalvojan ruumis. Vastassa on yksittäistä salakuljettajaa suurempi vastustaja, sillä salakuljetus on itäisen Suomenlahden merkittävin elinkeino. Kaksikko käy sotaan trokareita vastaan ylevin päämäärin mutta kyseenalaisin keinoin. Sinisen kuoleman kuva perustuu poliisisurmien osalta tositapahtumiin. Teos kertoo Karjalasta, joka ei ole muistojen kultaama vaan idän ja lännen törmäyspaikka, pirtusodan taistelukenttä ja poliittisten ristiriitojen näyttämö.

Rikoskomisario Mikko Porvali (s. 1980) on tullut tunnetuksi sujuvasti kirjoitetuista sotahistoriakirjoistaan. Sinisen kuoleman kuva on hänen ensimmäinen romaaninsa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mikko Porvali

Julkaistu

2019-06-26

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

587 min

E-kirjan pituus

206 sivua

Tietoa kirjasta Sinisen kuoleman kuva – Karelia noir I

Kuuntele mielenkiintoinen jannitys Sinisen kuoleman kuva – Karelia noir I, minkä mukana koet uniikkeja elämyksiä. Mikko Porvali on kirjan kirjoittajana. Tämä jannitys pitää sisällään 206 sivua, minkä kanssa olla vaikka moni ilta. Tämän kirjan kanssa ei ole tarve rajoittua yksistään luettavaan versioon, vaan käytettävissä on myös 9:47:11 h pituinen äänikirja. Äänikirja on ainutlaatuinen konsti kuunnella kirjaa ollessasi ratikassa, lentokoneessa tai vaikkapa pyöräilemässä. Tämän äänikirjan lukijana on Jukka Pitkänen. Tämän teoksen julkaisi Atena 2019-06-26. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat tykkänään modernin keinon iloita kirjoista. Tarviit vaan kännykän ja messissä on lukemattomia kirjoja. Tämä onnistuu tilittämällä 10 - 15e kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä ikänään liikut. Parasta vierailijalle on että, liki kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat vapaata kokeilujaksoa joten kykenet rajoittamattomasti kokeilla kahden viikon ajan kirjoja sekä testata onko ohjelma justiinsa sinulle hyvä.