Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Siviilipoliisitoiminta Bosnia-Hertsegovinassa maksuttomasti

Kansainvälinen poliisityö tuo mieleen ensimmäisenä eri maihin sijoitetut poliisiyhdysmiehet, Europolin, Interpolin sekä kansainvälisen poliisiyhteistyön ja oikeusavun. Tässä yhteydessä unohdetaan kuitenkin usein mainita kansainvälinen siviilikriisinhallinnan poliisintoiminta – siviilipoliisitoiminta – vaikka suomalaisia poliiseja on näissä tehtävissä ollut määrällisesti enemmän kuin yhdysmiestehtävissä. Suomesta on vuodesta 1994 alkaen osallistunut kansainväliseen siviilikriisinhallinnan poliisitoimintaan 236 poliisihenkilöä, yhteensä 325 kertaa. Suomalaisia on ollut mukana yhteensä 26 operaatiossa tai poliisimissiossa. Vuodesta 1994 on järjestetty 16 kansainvälisiin siviilikriisinhallinnan poliisitehtäviin valmentavaa peruskoulutusta, joissa on koulutettu 326 poliisihenkilöä Suomesta, 75 poliisihenkilöä ulkomailta ja kuusi Suomen rajavartiolaitoksen edustajaa.
Näistä niin sanotuista poliisimissioneista pitkäaikaisin on epäilemättä Bosnia-Hertsegovinassa toimiva siviilipoliisioperaatio, jossa suomalaiset poliisit ovat toimineet sekä YK:n, WEU:n että EU:n alaisissa operaatioissa vuodesta 1994 lähtien. Näin voidaankin puhua yhden mission sijaan kolmesta eri poliisimissioista.
Pohjolan poliisi kertoo -sarja sisältää laajan valikoiman todellisia rikostapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Henkeäsalpaavissa tarinoissa uppoudutaan Pohjolan poliisien jännittävimpiin tapauksiin, ja rikoksista kertovat poliisit ovat itse olleet mukana niiden selvittämisessä. Sarjassa lukija pääsee kokoamaan mutkikasta palapeliä syyllisten löytämiseksi. Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä. rn

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-12-06

Lukija

Jarmo Mäkinen

Äänikirjan pituus

39 min

E-kirjan pituus

14 sivua

Tietoa kirjasta Siviilipoliisitoiminta Bosnia-Hertsegovinassa

Siviilipoliisitoiminta Bosnia-Hertsegovinassa on vaikuttava ja iloinen jannitys, joka ei takuulla jätä lukijaansa tylsistyneeksi. Kirjan tekijänä on ollut Eri Tekijöitä. Kirjan pituus on 14. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka kera saat lukuhetkiä peräti 0:39:37 h. Äänikirjaa pystyy kuunnella aivan siellä missä ikinä menetkään joten se luo matkastasi kiinnostavamman. Kirjan lukee Jarmo Mäkinen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-12-06 julkasijan Saga Egmont toimesta. E- sekä äänikirjat jakavat helpon sauman iloita kiinnostusta herättävistä kirjoista matkalla ja kotona. Tämä kaikki onnistuu sulavasti, mikäli omistat puhelimen. Kirjojen kuunteleminen on helppoa äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Mikäli yhä epäilet käyttäisitkö sinä ohjelmaa, niin testaa sitä viipymättä 2 viikon ajan.