Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Seppo Mustaluoto - Slaavilainen peli maksuttomasti

Slaavilainen peli on ensimmäinen kotimainen ammattisotilaan kirjoittama romaani, jossa käsitellään erikoisjoukkotoimintaa.

Erikoisjoukkojen operaattori Janne Norrman tapaa ukrainalais-venäläisen oligarkin tyttären Irinan, irtisanoutuu palveluksesta ja siirtyy asetehtailijana Ukrainassa toimivan Irinan isän leipiin. Pian Irina kidnapataan ja Janne lähtee pelastamaan naistaan. Operaatio vie miehen Balkanille, Ukrainaan ja Venäjälle - myös alueille, joissa kirjailija on itse ollut operoimassa. Romaanissa näkyy kirjailijan asiantuntemus. Erityisesti toimintakohtaukset ovat ansiokkaita ja jännittäviä, mutta mikä parasta, myös juoni vetää.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Seppo Mustaluoto

Julkaistu

2019-05-27

Lukija

Markus Niemi

Äänikirjan pituus

455 min

E-kirjan pituus

186 sivua

Tietoa kirjasta Slaavilainen peli

Lue välittömästi vauhdikas jannitys Slaavilainen peli, minkä parissa vastaanotat ainutkertaisia kokemuksia. Tämän kirjan on kirjoittanut Seppo Mustaluoto. Tämä jannitys pitää sisällään 186 sivua, minkä mukana nauttia vaikka useampi ilta. Lisänä digitaalisesta kirjasta on tehty samoin kuunneltava versio, jonka pituus on 7:35:54 tuntia. Kuunneltava kirja ei pidättele kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta pelkästään silloin kun saatat lukemaan, sen sijaan pystyt nyt nauttia kirjasta missä ja milloin haluat kuten vaikka pyöräilessä. Tätä äänikirjaa lukee Markus Niemi. Kirja on julkaistu 2019-05-27 ja teoksen julkaisijana on Gummerus. Ääni – sekä digitaalinen kirja on miellyttävä tapa lueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikinä oletkaan. Äänikirjojen käyttämiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat valitsemasi ohjelman. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Moni ohjelmista tarjoilee kanssa veloituksettoman ilmaisjakson, milloin pystyt sitoutumattomasti testata palvelua ilman maksuja*.